Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel boekmakelaar.


 

Andrews, Chris, Adrian Exell, Neville Carrington - Praktisch handboek gezonde zieke vissen. Uitgebreid handboek voor het gezond houden van vissen in een aquuarium of vijver.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Andrews, Chris, Adrian Exell, Neville Carrington - Praktisch handboek gezonde zieke vissen. Uitgebreid handboek voor het gezond houden van vissen in een aquuarium of vijver.
Schrijver: Andrews, Chris, Adrian Exell, Neville Carrington
Titel: Praktisch handboek gezonde zieke vissen. Uitgebreid handboek voor het gezond houden van vissen in een aquuarium of vijver.
ISBN: 9789025292263
Uitgever: Helmond
Bijzonderheid: 1990, 208 pp., hardcover. Als nieuw
Prijs: € 8,50
Meer info Als nieuw, naam voorin, verder nagenoeg in nieuwstaat.

Voor het merendeel van de aquariumhouders is ziekte van vissen een onbekend terrein; met als gevolg dat veel vissen onnodig het leven laten. De auteurs van dit boek hebben zich tot taak gesteld bij de lezer belangstelling te wekken voor de factoren die de gezondheid van vissen bevorderen dan wel in gevaar brengen. De tekst is opgedeeld in een 7-tal hoofdstukken, elk voorzien van een eigen kleur aan de bovenkant van de bladzijden en ondersteund door veel kleurenfoto's, veelal afgedrukt over beide bladzijden en daardoor min of meer verminkt. Achtereenvolgens wordt per hoofdstuk ingegaan op; De levensomstandigheden waaraan een gezond milieu in een aquarium of vijver moet voldoen; De specifieke eisen en aanpassingen voor het leefmilieu onder water; De chemie van water en de invloed daarvan op de waterbewoners; Te nemen maatregelen om de gezondheid in aquarium of vijver optimaal te houden; Het herkennen van ziekte-symbolen; en De ziekten en aandoeningen, de visuele herkenning, verdeeld naar oorzaak, symptomen en behandeling. Besloten wordt met een register verwijzend naar tekst en foto's.
Boek bekijken

boekmakelaar uit Maastricht

zakelijk
Betaling met paypal is mogelijk.
Afhalen van boeken in overleg.
Na één dag geen antwoord, kijk dan in je spambox.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.