Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Boekshop.


 

Liberation Route Europe - Liberation Route Europe

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: Liberation Route Europe
Titel: Liberation Route Europe
ISBN:
Uitgever: Liberation Route Europe
Bijzonderheid: De Liberation Route laat u beleven wat zich in 1944 en 1945 afspeelde in Noord-Brabant, rondom Arnhem en Nijmegen en op de Veluwe. Op ruim 80 locaties in de wijde omgeving liggen veldkeien, de zogenoemde luisterplekken.
Prijs: € 5,00
Meer info Routes of Liberation: European Legacies of the Second World War is een unieke reizende expositie. De tentoonstelling heeft een opvallend modern design en biedt een multi-perspectieve kijk op de moderne Europese geschiedenis. De tentoonstelling onderzoekt hoe we onze vrijheden in de afgelopen eeuw verloren, hoe we onze persoonlijke vrijheden weer terugwonnen en vraagt wat we moeten doen om deze vrijheden te behouden in de toekomst. Op iedere luisterplek is een hoorspel te beluisteren over de indrukwekkende belevenissen van één of meerdere personen in de jaren 1944-1945. Zie ook: http://www.liberationroute.com/
Boek bekijken

Boekshop uit Den Haag

particulier
Boekshop biedt U een breed scala aan titels. Specifieke onderwerpen zijn: filatelie, Landmacht, Luchtmacht/-vaart, Marine, Rusland/Sowjet Unie en de beide oorlogen. Op Uw verzoek is een scan van het boek toe te zenden. Bespaar op portokosten door meerdere titels tegelijk te bestellen. Voor buitenlandse kopers kunnen de portokosten bij zwaardere boeken hoog oplopen !!!

De verkoper zal binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.