Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Boekstra.


 

Croxford, Sharon, Emma, Stirling - Understanding the Science of Food - From molecules to mouthfeel

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Croxford, Sharon, Emma, Stirling - Understanding the Science of Food - From molecules to mouthfeel
Schrijver: Croxford, Sharon, Emma, Stirling
Titel: Understanding the Science of Food - From molecules to mouthfeel
ISBN: 9780367720032
Uitgever: Taylor & Francis Ltd
Bijzonderheid: 2021 424pp Gebonden
Prijs: € 162,20
Gratis
Meer info

Flaptekst

A foundational textbook for undergraduates outlining the theory and application of chemistry to all aspects of food and food processing systems.

Boek bekijken

Boekstra uit Nijverdal

zakelijk

Logo Boekstra

Bij Boekstra koopt u nieuwe boeken tegen de vastgestelde boekenprijs.
Verzendkosten 1,75 euro per zending binnen Nederland, vanaf 19,90 euro GEEN verzendkosten binnen Nederland.
Verzendkosten Belgiƫ 3,95 euro per zending.
Bij bestellingen van 10 euro of minder zijn de verzendkosten hoger; zie vermelding bij het boek.
Speciale verzoeken? Meestal geen punt, vermeld ze in het veld opmerking.
De actuele levertijd kunt u vinden op onze website.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.