Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Book4Book.


 

Klein, Naomi - No Logo Nederlandse editie - De strijd tegen de dwang van de wereldmerken

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: Klein, Naomi
Titel: No Logo Nederlandse editie - De strijd tegen de dwang van de wereldmerken
ISBN: 9789056373887
Uitgever: Lemniscaat B.V., Uitgeverij
Bijzonderheid: 1e druk 2001, 554 blz., paperback - zeer goed
Prijs: € 4,95
€ 6,25
Meer info 'Kunnen wij ons de luxe veroorloven geen activist te zijn?' - Naomi Klein
In 'No Logo' vertelt Naomi Klein het verhaal van globalisering, vervlakking, massacultuur en uitbuiting, maar ook dat van mensen die zich inzetten voor democratie aan de basis, voor kleinschaligheid, voor kunst, cultuur en milieu, kortom voor een samenleving waarin de mens weer centraal staat. Het gaat om een groep die geen groep is, een beweging zonder leider, zonder macht. Maar deze beweging is alom aanwezig op alle niveaus van de samenleving en niet uit te roeien, omdat zij gedragen wordt door mensen die worden gedreven door hun idealen.
'In korte tijd is Naomi Kleins boek 'No Logo' uitgegroeid tot de handbijbel van een nieuwe generatie activisten tegen globalisering, commercie en merkengekte. Het is al bijna zèlf een merk geworden. De paradoxen van het protest in Seattle, Praag en Davos.' - NRC Handelsblad
Boek bekijken

Book4Book uit Alkmaar

zakelijk

Logo Book4Book

Boeken worden gratis bezorgd in Alkmaar en directe omgeving binnen een straal van 10km. Voor bestellingen boven de 20,00 euro hoeft u geen verzendkosten te betalen.
De aangegeven verzendkosten gelden voor Nederland. Verzendkosten naar andere landen worden per bestelling overeengekomen.
HEEFT U BINNEN 1 DAG GEEN BERICHT VAN ONS ONTVANGEN, KIJK DAN OOK EVEN IN UW SPAM-BOX. ONZE MAIL KAN DAARIN TERECHT ZIJN GEKOMEN.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.