Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel bookshopboys.


 

Pool, J.A. - Moderne Hollandsche Interieurs 2e aflevering J.A. Pool, Meubelfabriek "Onder den St.Maarten" te Haarlem

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Pool, J.A. - Moderne Hollandsche Interieurs 2e aflevering J.A. Pool, Meubelfabriek "Onder den St.Maarten" te Haarlem
Schrijver: Pool, J.A.
Titel: Moderne Hollandsche Interieurs 2e aflevering J.A. Pool, Meubelfabriek "Onder den St.Maarten" te Haarlem
ISBN:
Uitgever: Uitgever Dr. Gustav Schueler Bussum juli 1916
Bijzonderheid: Verschijnend in 12 losse nummers; 12 verzamelingen van in Nederland ontworpen en vervaardigde meubelen en interieurs van den tegenwoordige tijd
Prijs: € 75,00
Meer info Slappe kaft, 24,5 x 31,5 cm, 6 pagina's met advertenties; 5 pagina's tekst van de hand van J.A. Pool, B.I.; 19 pagina's met foto's van interieurs, meubelen etc. ontworpen door Meubelfabriek "Onder den St. Maarten". Interieurs van o.a. een villa aan het Museumplein (19) in A'dam, huize "Hooghduine" in Bloemendaal, een huis aan de Koningskade 1 in Den Haag.
Zeer zeldzaam exemplaar uit deze eveneens zeldzame serie. Voorplat fraai geïllustreerd door Elias Ott, die o.a. ook de voorkant van een programmablad uit 1923 van het Tuschinski theater illustreerde.
Staat: kaft roestvlekkig, ezelsoor. Eerste 3 pagina's vertonen ezelsoor. Vouwspoor over de lengte van de achterkaft t/m driekwart van de pagina's van het tijdschrift. Rugje mist 4 cm van de papieren bekleding.
Boek bekijken

bookshopboys uit Den Haag

zakelijk
In de zomer vanaf midden mei sta ik op zondagen op het Lange Voorhout 2e kraam rechts vanaf Hotel Des Indes in Den Haag met de betere kunstboeken en top grafisch werk van bijv. Kees van Dongen en Escher. Ook heb ik dan wat kwalitatief goede schilderijen bij me.
Graag tot ziens!

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.