Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel CANON SOCIAAL WERK.


 

- Huishouden, huwelijk, gezin. Huiselijk leven in Nederland in de 20e eeuw

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding:  - Huishouden, huwelijk, gezin. Huiselijk leven in Nederland in de 20e eeuw
Schrijver:
Titel: Huishouden, huwelijk, gezin. Huiselijk leven in Nederland in de 20e eeuw
ISBN: 9789061005360
Uitgever: Ad Donker
Bijzonderheid: 2002, 159 pp., paperback, nieuw
Prijs: € 5,00
€ 4,25
Meer info De auteur groepeert de getuigenissen van een groep respondenten rondom thema's als standsbesef, wooncultuur, eetgewoonten, lichaamshygiëne, seksualiteit en opvoeding en geeft daarmee een coherente schets van ontwikkelingen in levensstijl sinds 1920. Eerst verkent hij de sociale en ruimtelijke kaders van het persoonlijk leven, vervolgens de vrijetijdsbesteding en de huiselijke sfeer van wonen, eten en lichaamsverzorging. Ten slotte dringen we door in het intieme domein van huwelijk en gezin. Al naar gelang de generatie van de lezer zal dit boek gevoelens van herkenning, maar ook van ongeloof oproepen.
Boek bekijken

CANON SOCIAAL WERK

zakelijk

CANON SOCIAAL WERK uit Amsterdam

Logo CANON SOCIAAL WERK

De Canon sociaal werk is het digitale wikipendium voor de geschiedenis van de sociale sector, in de meest brede betekenis van het woord. Auteurs en medewerkers van de website www.canonsociaalwerk.eu bieden in dit antiquariaat boeken voor een vriendenprijs aan. Met de opbrengst kan deze CANON-website zich verder ontwikkelen.
Bestellingen die verzonden moeten worden naar onze zuiderburen krijgen het tarief in rekening voor verzending vanuit Nederland naar België.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.