Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel De Boekenbeurs.


 

Kieviet,W., Bas Irke, J.L. Keetelaar, B. Knoop, A.D. Hildebrand, G. Hovenkamp, J. Karel Brederode. - De onzichtbare draad. Het geheim van Zandhof. Wat Wung met de zon deed. De Avonturen van Klavervier. Van twee vrienden. Drie jongens in de journalistiek. De Paaschvuren. De schipbreuk van de "Holland".

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Kieviet,W., Bas Irke, J.L. Keetelaar, B. Knoop, A.D. Hildebrand, G. Hovenkamp, J. Karel Brederode. - De onzichtbare draad. Het geheim van Zandhof. Wat Wung met de zon deed. De Avonturen van Klavervier. Van twee vrienden. Drie jongens in de journalistiek. De Paaschvuren. De schipbreuk van de "Holland".
Schrijver: Kieviet,W., Bas Irke, J.L. Keetelaar, B. Knoop, A.D. Hildebrand, G. Hovenkamp, J. Karel Brederode.
Titel: De onzichtbare draad. Het geheim van Zandhof. Wat Wung met de zon deed. De Avonturen van Klavervier. Van twee vrienden. Drie jongens in de journalistiek. De Paaschvuren. De schipbreuk van de "Holland".
ISBN:
Uitgever: Alkmaar
Bijzonderheid: zonder jaar (ca.1915-1930); Gebr. Kluitman (5x), Ten Brink, Kruseman en gebr. Koster. Zeven fraaie gestempelde linnen banden waarvan één (Paaschvuren) met omslag en één halflinnen band (Van twee vrienden).
Prijs: € 75,00
Meer info Allen in goede staat. Band van De onzichtbare draad wat verkleurd en "roest"vlekjes.
Boek bekijken

De Boekenbeurs uit Middelburg

zakelijk

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.