Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel De Boekenkamer.


 

Sinke, J.P. - (02) Zijn daân getoond en trouw'lijk hen

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Sinke, J.P. - (02) Zijn daân getoond en trouw'lijk hen
Schrijver: Sinke, J.P.
Titel: (02) Zijn daân getoond en trouw'lijk hen
ISBN:
Uitgever: Van Velzen, Krabbendijke
Bijzonderheid: 339pp
Prijs: € 8,50
Meer info J.P. Sinke: Zijn daân getoond en trouw'lijk hen geleid
 
Deel 2
 
100 jaar Gereformeerde Gemeenten,1907-2007
 
Op 5 juni 1907 verenigen de Ledeboeriaanse Gemeenten en de Gereformeerde Gemeenten onder 't Kruis zich in Middelburg tot de Gereformeerde Gemeenten. Zeven weken later, op 25 juli, ontmoeten afgevaardigden van beide kerkverbanden elkaar in het kerkgebouw aan de Boezemsingel te Rotterdam en worden 'de gronden der vereniging' nader vastgesteld. Op 9 en 10 oktober 1907 komen zeven predikanten en zesenvijftig ouderlingen en diakenen voor het eerst in de synodale vergadering bijeen.
Het kleine stekje uit 1907 is inmiddels uitgegroeid tot een forse plant met meer dan honderdduizend (doop)leden. In dit boek wordt het ontstaan en voortbestaan van alle huidige gemeenten en evangeliesatieposten beschreven. Naast de historische overzichten zijn er ook veel voorvallen uit het leven van ambtsdragers of anderszinds bekende gemeenteleden opgenomen. Een overzicht van het aantal leden en doopleden en een lijst van predikanten laten zien hoe iedere gemeente zich in uitwendige zin heeft ontwikkeld. Knipsels uit 'De Saambinder' en andere bladen geven een indruk van het kerkelijk leven in de afgelopen honderd jaar. De ruim vijfhonderd foto's maken deze uitgave tot een uniek kijk- en leesboek.
Boek bekijken

De Boekenkamer

zakelijk

De Boekenkamer uit Kootwijkerbroek

Logo De Boekenkamer

Beste bezoeker,
Welkom in het meest actuele aanbod van De Boekenkamer.
Bent u 'boekzoekende' ?? Waarschijnlijk kunnen wij u helpen. Is het gezochte boek hier niet aanwezig, kijk dan op onze internetsite. Of bezoek onze winkel in Kootwijkerbroek. Afstand te groot?? bel onze vriendelijke medewerkers en vraag naar de mogelijkheden.
De Boekenkamer,
Wesselseweg 178-2,
3774 RM, Kootwijkerbroek,
0342-440590,
na 18:00: 06-27435409
info@deboekenkamer.nl
www.deboekenkamer.nl

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.