Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel De Boekenkamer.


 

Musser, Elizabeth - Twee bestemmingen

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Musser, Elizabeth - Twee bestemmingen
Schrijver: Musser, Elizabeth
Titel: Twee bestemmingen
ISBN:
Uitgever: De Groot Goudriaan, Kampen
Bijzonderheid: 0pp
Prijs: € 9,95
Meer info Elizabeth Musser: Twee bestemmingen

 

Frankrijk, Montpellier, 1994. Ophélie Duchemin, docente Franse literatuur, geeft onderdak aan de jonge Algerijnse studente Rislène. Thuis heeft Rislène het moelijk omdat zij gekozen heeft voor het christelijk geloof. Nadat zij is teruggekomen bij haar ouders, vergezelt Rislène haar familie naar Algerije om haar zieke grootmoeder te bezoeken. Het land verkeert in een bloedige burgeroorlog en Rislène belandt in een uitzichtloze situatie met maar weinig hoop op ontsnapping. In de binnenstad van Montpellier zet de dakloze Caleb zich volledig in om zijn medezwervers zo goed mogelijk te helpen. Als hij op een dag Ophélie ontmoet, komt zijn tragisch verleden - waarvoor hij juist op de vlucht was - weer naar boven.

Twee bestemmingen, de laatste roman in Elizabeth Mussers Frans-Algrijnse trilogie (Beladen verleden, Twee testamenten), vertelt hoe de wereld van een alleenstaande lerares en een voormalige chirurg nauw verweven wordt met die van de christelijke kerk in Noord-Afrika.
Boek bekijken

De Boekenkamer

zakelijk

De Boekenkamer uit Kootwijkerbroek

Logo De Boekenkamer

Beste bezoeker,
Welkom in het meest actuele aanbod van De Boekenkamer.
Bent u 'boekzoekende' ?? Waarschijnlijk kunnen wij u helpen. Is het gezochte boek hier niet aanwezig, kijk dan op onze internetsite. Of bezoek onze winkel in Kootwijkerbroek. Afstand te groot?? bel onze vriendelijke medewerkers en vraag naar de mogelijkheden.
De Boekenkamer,
Wesselseweg 178-2,
3774 RM, Kootwijkerbroek,
0342-440590,
na 18:00: 06-27435409
info@deboekenkamer.nl
www.deboekenkamer.nl

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.