Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel De Boekenvriend.


 

ABRAMSZ, S. / BLINK, T. VAN DEN - Lentegroen. Een serie Geïllustreerde leesboeken ten behoeve van het voortgezet en het vervolgonderwijs. (Met teekeningen van W.K. de Bruin en J. Sluyters)

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: ABRAMSZ, S. / BLINK, T. VAN DEN
Titel: Lentegroen. Een serie Geïllustreerde leesboeken ten behoeve van het voortgezet en het vervolgonderwijs. (Met teekeningen van W.K. de Bruin en J. Sluyters)
ISBN:
Uitgever: Groningen, P. Noordhoff, 1924, vierde stukje - 5e dr.
Bijzonderheid: 206p., heringebonden halflinnen, met historische zw./w. illustraties, mild verkleurd, omslag met gebruikssporen, naad achterplat laat lichtelijk los, zeldzaam boek in redelijke staat.
Prijs: € 50,00
Meer info "Bij den vijfden druk: Bij het verschijnen van dezen vijfden druk herdenk ik met waardeering mijn onlangs overleden medewerker, dn heer S. Abramsz, die steeds zijn zulk een groote belangstelling den voorspoedigen gang van onze serie 'Lentegroen' door de schoolwereld heeft gevolgd. Ook thans was er geen aanleiding tot het aanbrengen van veranderingen, zoodat de laatste vier drukken vrijwel aan elkaar gelijk zijn." - Lonneker, Augustus 1924, T. van den Brink.
Boek bekijken

De Boekenvriend uit Albergen

zakelijk

Logo De Boekenvriend

Snel en vakbekwaam, al meer dan 30 jaar.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.