Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel De Boekenvriend.


 

DOORN, JOYCE Y. VAN - Likeur. Recepten voor het maken van vruchten op alcohol, ratafia's, kruidenlikeuren, bloemenlikeuren, bitters, elixers en minnedranken.

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: DOORN, JOYCE Y. VAN
Titel: Likeur. Recepten voor het maken van vruchten op alcohol, ratafia's, kruidenlikeuren, bloemenlikeuren, bitters, elixers en minnedranken.
ISBN:
Uitgever: Amsterdam, Bert Bakker, 1979, 3e dr.
Bijzonderheid: 119p., softcover, met vele illustraties en enkele foto's, register, overzichtelijke lay-out, milde gebruikerssporen omslag, structurele integriteit goed, boek in redelijk tot goede staat.
Prijs: € 9,50
Meer info "Likeur is de verzamelnaam voor alle min of meer gezoete dranken, die een alcoholgehalte hebben van meer dan 22%. Iedereen kent wel Apricot Brandy, Boerenjongens of Curacao. Maar heeft u ooit gehoord van Venuslikeur, Anti-hysterielikeur of Klaprozenlikeur? In dit boekje is van alles over likeur te vinden: Een stukje geschiedenis, iets over distilleren, kruiden en dranken, enkele anekdotes en veel recepten om zelf likeur te maken. Ingewikkelde toestellen zijn er niet voor nodig, slechts een weegschaal, glaswerk, een filter en de ingrediƫnten."
Boek bekijken

De Boekenvriend uit Albergen

zakelijk

Logo De Boekenvriend

Snel en vakbekwaam, al meer dan 30 jaar.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.