Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel De Boekenvriend.


 

AGGEBO, ANKER - Het Genezende Licht. Leven en werken van Niels Finsen vader der lichttherapie. (Geautoriseerde bewerking van Ir. B. Swanenburg)

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: AGGEBO, ANKER
Titel: Het Genezende Licht. Leven en werken van Niels Finsen vader der lichttherapie. (Geautoriseerde bewerking van Ir. B. Swanenburg)
ISBN:
Uitgever: 's-Gravenhage: H.P. Leopolds, 1941, 1e dr.
Bijzonderheid: 220p., gebonden halflinnen met goudopdruk. Met mooie initialen, portretfoto Finsen titelpagina, Milde verkleuring pagina's, enkele ouderdomsvlekjes snede, structurele integriteit goed, karaktervol exemplaar.
Prijs: € 12,00
Meer info "Anker Aggebo zegt in zijn voorwoord van de oorspronkelijke Deensche uitgave: 'Een biographie moet voor zichzelf kunnen spreken; de schoone taak van den schrijver is, zich geheel in de figuur van den hoofdpersoon, ook al heeft hij dien in werkelijkheid nooit ontmoet, in te leven.' In dit boek over Niels Finsen en zijn werk heb ik mij vooral moeite gegeven voor het schilderen van den MENSCH; wel is ook getracht Finsen's wetenschappelijke prestaties te doen uitkomen, maar tot een meer gedetailleerde beschrijving van zijn geniale werkzaamheid op medisch gebied ben ik toch niet overgegaan.."
Boek bekijken

De Boekenvriend uit Albergen

zakelijk

Logo De Boekenvriend

Snel en vakbekwaam, al meer dan 30 jaar.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.