Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel DE ESOTERIER.


 

As , Willem van . & Jakob Doorn . & Norbert Koreman . & Joost van Rosmalen . [ ISBN 9789078491019 ] 1718 - Vis & Seizoen 2 . ( Maart - April - De Middellandse Zee ontwaakt . Topkoks stoeien met de Zee . ) De redactie van het gastronomische magazine Culinaire Saisonnier en de beroemde vishandel Jan van As gingen de uitdaging aan om vrijwel àlle eetbare -

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: As , Willem van . & Jakob Doorn . & Norbert Koreman . & Joost van Rosmalen . [ ISBN 9789078491019 ] 1718 - Vis & Seizoen 2 . ( Maart - April - De Middellandse Zee ontwaakt . Topkoks stoeien met de Zee . ) De redactie van het gastronomische magazine Culinaire Saisonnier en de beroemde vishandel Jan van As gingen de uitdaging aan om vrijwel àlle eetbare -
Schrijver: As , Willem van . & Jakob Doorn . & Norbert Koreman . & Joost van Rosmalen . [ ISBN 9789078491019 ] 1718
Titel: Vis & Seizoen 2 . ( Maart - April - De Middellandse Zee ontwaakt . Topkoks stoeien met de Zee . ) De redactie van het gastronomische magazine Culinaire Saisonnier en de beroemde vishandel Jan van As gingen de uitdaging aan om vrijwel àlle eetbare -
ISBN: 9789078491019
Uitgever: Euroffice , Oelegem België .
Bijzonderheid: gebonden met harde kaft in als nieuwe staat - 1718 - 1e dr 2007 - 151 p - 1060 gr - 24,5x30,6 cm
Prijs: € 20,00
Meer info - vissen ter wereld in beeld te brengen,
voorzien van overheerlijke recepten van bekende Nederlandse, Belgische en Franse chefs. Het complete overzicht is dermate omvangrijk dat gekozen werd voor een serie van 6 delen.
Bovendien is er in de visstand ook sprake van 6 seizoenen. In de 6 delen komen ongeveer 200 vissoorten en 200 bekende chefs aan bod. Elke vissoort gaat vergezeld van prachtige fotogra?e
van Norbert Koreman, een uitvoerige omschrijving en twee recepten: een moeilijke en een gemakkelijke. In elk boek is een verklarende woordenlijst opgenomen als ook een wereldkalender
van vissoorten en hun alternatieven.

De visstand holt achteruit omdat geen rekening wordt gehouden met de seizoenen. Voor een beter visbeheer is kennis van het aanbod per seizoen, van soorten vis uit andere gebieden, kweekvis enz. dan belangrijk. Het tijdschrift Culinaire Saisonnier en vishandel Jan van As brengen in nu coproductie zes boeken uit die elk twee maanden van het jaar beslaan. In ieder deel wordt het seizoensaanbod uit de noordelijke zeeen, alternatieven van elders, kweekvissen en schelp- en schaaldieren behandeld. Bij elke vis geeft een Nederlandse of Belgische chefkok twee recepten: een voor 4 personen gericht op de professionele keuken, een voor de (ervaren) thuiskok. In dit deel is veel vis uit de noordelijke zeeen nog te mager. Alternatieven zijn vis van de Lofoten en de zogenaamde big game fish van het zuidelijk halfrond als marlijn, zwaardvis enz. Ook aandacht voor het MSC (Marine Stewardship Council) dat duurzame visserij promoot. In elk deel uitleg van vaktermen, een kalender voor zeevis (met opgave alternatieven!) en een kalender voor schaal- en schelpdieren, verklarende woordenlijst. Mooie fotografie. Geen register. Voorin een inhoudsopgave.
Boek bekijken

DE ESOTERIER uit Amstelveen

zakelijk

Logo DE  ESOTERIER

Specialiteit, Esoterische boeken, in vele genres , ook is er een ruime sortering van vele diverse soorten aanwezig in onze voorraad .
IBAN :NL84INGB0001880405 ( INGBNL2A )

L.M.F.Ottens . 1188BG 204 Amstelveen
info@bocurio.nl of www.bocurio.nl esoterierboeken@gmail.com. KvK 34138285 . BTW No. NL 001177745B36 Mobiel 0618330133
Prijzen zijn inclusief BTW, marge regeling v.t.p., deze wordt niet apart vermeld en exclusief porto.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.