Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel DE ESOTERIER.


 

Vissering , Jaap . [ isbn 9789027415035 ] 4021 - Het Nederlandse Jachtwildkookboek . ( Het eten van wild wordt steeds populairder. Maar de geheimzinnige, fascinerende wereld van de Nederlandse jagers blijft voor veel mensen verborgen. Waar houden ze zich mee bezig en hoe is het jagen eigenlijk-

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Vissering , Jaap . [ isbn 9789027415035 ]  4021 - Het Nederlandse Jachtwildkookboek . ( Het eten van wild wordt steeds populairder. Maar de geheimzinnige, fascinerende wereld van de Nederlandse jagers blijft voor veel mensen verborgen. Waar houden ze zich mee bezig en hoe is het jagen eigenlijk-
Schrijver: Vissering , Jaap . [ isbn 9789027415035 ] 4021
Titel: Het Nederlandse Jachtwildkookboek . ( Het eten van wild wordt steeds populairder. Maar de geheimzinnige, fascinerende wereld van de Nederlandse jagers blijft voor veel mensen verborgen. Waar houden ze zich mee bezig en hoe is het jagen eigenlijk-
ISBN: 9789027415035
Uitgever: Van Holkema & Warendorf .
Bijzonderheid: Gebonden met harde kaft in als nieuwe staat - 4021 - 1e dr 2005 - 159 p - 880 gr - 22x27,3 cm
Prijs: € 20,00
Meer info - geregeld? Welke wildsoorten komen op hun jachttableau en hoe gaat dat in zijn werk? Hoe komt het wild dat zij schieten uiteindelijk op ons bordje terecht? En hoe kun je optimaal genieten van vers Nederlands wildbraad in gerechten?

Jaap Vissering laat de lezer kennismaken met alle ins en outs van de jacht. De geschiedenis en belangrijkste begrippen passeren de revue en de lezer wordt meegenomen naar de jachtvelden. De vele wildrecepten in het boek maken het geheel compleet. Ze blinken niet alleen uit in originaliteit en culinaire verfijning, maar kunnen ook door iedere thuiskok gemakkelijk worden uitgevoerd.

De combinatie van recepten en een overzicht van de jacht in Nederland maken het Nederlandse jachtwildkookboek tot een uniek standaardwerk en een must voor iedereen die geïnteresseerd is in wild.

Jaap Vissering (1946) is journalist, kok en jager. H ij maakte jarenlang het vakblad voor chef-koks Food & Value en is momenteel o.m. hoofdredacteur van het fijnproeversmagazine Whisky etc.


Nederlands wild is mals en smaakt uitstekend. Over de jacht in Nederland geeft dit boek uitleg en wat geschiedenis. De jacht is beheersjacht: er wordt gezorgd voor een zo goed mogelijke wildstand door overtallig wild te bejagen zodat de rest voedsel kan vinden en zich weer voort kan planten. Informatie over hoe je jager wordt, soorten wapens, jachtuitrusting, jachtmethoden en wat jagers verder doen aan wildbeheer. Met recepten voor fazant, houtduif, wilde eend, wild konijn, haas, ree, edelhert en wild zwijn. Van elk dier een informatieve beschrijving met een foto, gevolgd door een aantal uitstekende recepten. Die zijn inventief, hedendaags en voor koks met ervaring goed uitvoerbaar. Het receptengedeelte wordt afgesloten met een basisrecept voor wildjus. Geillustreerd met kleurenfoto's van jagers en de jacht. De receptfoto's zijn goed qua compositie, maar de kleuren vallen tegen. Professionele fotografie oogt toch mooier! Voor liefhebbers van de jacht en wild uitstekende recepten en goede voorlichting. Ook vermelding van websites. Alfabetisch register met daarin de recepten roodgedrukt.
Boek bekijken

DE ESOTERIER uit Amstelveen

zakelijk

Logo DE  ESOTERIER

Specialiteit, Esoterische boeken, in vele genres , ook is er een ruime sortering van vele diverse soorten aanwezig in onze voorraad .
IBAN :NL84INGB0001880405 ( INGBNL2A )

L.M.F.Ottens . 1188BG 204 Amstelveen
info@bocurio.nl of www.bocurio.nl esoterierboeken@gmail.com. KvK 34138285 . BTW No. NL 001177745B36 Mobiel 0618330133
Prijzen zijn inclusief BTW, marge regeling v.t.p., deze wordt niet apart vermeld en exclusief porto.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.