Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel De Kookboekshop.


 

Blankenspoor, Reijer (hoofdred.) - Amuses - tapas, mezze, antipasta, fingerfood - Albert Heijn eetboekenreeks 7

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Blankenspoor, Reijer (hoofdred.) - Amuses - tapas, mezze, antipasta, fingerfood - Albert Heijn eetboekenreeks 7
Schrijver: Blankenspoor, Reijer (hoofdred.)
Titel: Amuses - tapas, mezze, antipasta, fingerfood - Albert Heijn eetboekenreeks 7
ISBN:
Uitgever: Albert Heijn BV - Zaandam
Bijzonderheid: 1999, gebonden, hardcover, z.g.a.n., veel kleurenfoto's, 96 blz.
Prijs: € 5,00
€ 4,60
Meer info Formaat: 23,3x23,3x1 cm. Kleine gerechtjes zijn momenteel ontzettend populair. Niet alleen als 'tussendoortje', maar ook als voorafje bij het diner of zelfs als complete maaltijd. Bij de keuze van die hapjes laten we ons inspireren door vele buitenlandse keukens. De amuses en hors d'oeuvres kennen we uit de Franse keuken, de antipasti komen uit Italië, de tapas uit Spanje, fingerfood uit Engeland en Amerika, sushi uit Japan, mezze uit het Nabije en Midden-Oosten en zakoeski uit Rusland. In dit boek vindt u recepten voor hapjes uit al die landen met elk hun eigen ingrediënten en smaken.
Dit zevende boek in de eetboekenreeks is daarmee misschien wel de meest gevarieerde van allemaal. Het biedt in elk geval een rijke inspiratiebron voor de talloze momenten waarop u net even iets anders op tafel wilt zetten: of dat nu tijdens een feestje is of in het weekend als u met vrienden en/of familie extra wilt genieten van lekker eten en drinken.
De meer dan zeventig recepten in dit boek zijn op opnieuw voor het merendeel in korte tijd te maken. Bovendien is elk recept voorzien van een foto en een wijnadvies.
Boek bekijken

De Kookboekshop uit Dinxperlo

particulier

Logo De Kookboekshop

Standaard is de verzending via PostNL. Op verzoek ook mogelijk via DPD voor euro 6,00 binnen Nederland.
Bij bestellingen in één keer van totaal meer dan 35 euro, geen verzendkosten. Ongezien een boek bestellen is een zaak van wederzijds vertrouwen. Bij voorbaat dank voor uw vertrouwen.
SOMS KOMEN ONZE BERICHTEN IN DE SPAM-BOX TERECHT.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.