Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel De Leidschendammer.


 

Psychologie/Psychiatrie # Jansen, Anita - Bulimia nervosa effectief behandelen. Een handleiding voor therapeuten

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Psychologie/Psychiatrie # Jansen, Anita - Bulimia nervosa effectief behandelen. Een handleiding voor therapeuten
Schrijver: Psychologie/Psychiatrie # Jansen, Anita
Titel: Bulimia nervosa effectief behandelen. Een handleiding voor therapeuten
ISBN: 9789026513299
Uitgever: Swets & Zeitlinger, 1996, tweede herziene druk
Bijzonderheid: 172 pagina's, paperback, als nieuw.
Prijs: € 15,00
Meer info Bulimia nervosa is een eetstoornis met als belangrijkste kenmerken een gestoord eetpatroon en overgewaardeerde ideeën over lichaamsvormen, uiterlijk en gewicht. Ondanks het feit dat nog niet precies bekend is hoe eetstoornissen ontstaan, blijkt uit de resultaten van met name Amerikaanse en Engelse onderzoeken dat bulimia nervosa heel goed te behandelen is. (...) Dit boek biedt psychotherapeuten die bulimia nervosa behandelen een selectie van behandeltechnieken die door Amerikaanse en Engelse therapeuten ontwikkeld zijn en op hun effect zijn onderzocht. De meest effectieve technieken zijn in een logische volgorde bij elkaar gezet en worden als een praktisch uitvoerbaar protocol aan Nederlandse therapeuten gepresenteerd.
Boek bekijken

De Leidschendammer

particulier

De Leidschendammer uit Leidschendam

Logo De Leidschendammer

Alle boeken bevinden zich in nieuwstaat of in uitstekende staat, tenzij anders vermeld. Boeken worden zorgvuldig verpakt in stevige kartonnen enveloppen of dozen, zodat ze onbeschadigd arriveren bij de besteller.
Let op: boeken van Edition Olms zijn niet in kunstleer gebonden, maar in balacron (een legering van papier en kunststof). Het kan gebeuren dat de voor- en of achterplat in de kneep losscheurt, omdat in deze legering het papier na tientallen jaren is uitgedroogd. Ik geef kopers geen garantie, wel het adres van Edition Olms in Zürich.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.