Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel De Olde Jan.


 

Bourgonje Fleur Omslagontwerp Marjo Starink - Aurora Australis

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Bourgonje Fleur  Omslagontwerp Marjo Starink - Aurora Australis
Schrijver: Bourgonje Fleur Omslagontwerp Marjo Starink
Titel: Aurora Australis
ISBN: 9789029564113
Uitgever: Arbeiderspers de Uitgeverij te Amsterdam uit 2006 Isbn 9789029564113
Bijzonderheid: Gebonden 20x12 formaat 159 pagina's [harde kaft]
Prijs: € 10,75
€ 3,95
Meer info Belofte Isbn 9789029564113 Aurora Australis is zowel een roman als een verhalenbundel te noemen. De verhalen zijn verbonden door locatie en thematiek. Alles wat wordt verteld speelt zich af op een van de zuidelijkste eilanden van de aarde, Tasmaniƫ, waar de schrijfster in 2004 een tijd verbleef. In deze extreme afzondering heeft ze de zintuigen, overpeinzingen en gevoelens van haar personages op scherp gezet.

Aurora Australis is een boek over weggaan en terugkomen, over de zoektocht naar een hartstochtelijk en zo volledig mogelijk bestaan, over de vraag hoe lief te hebben en waar.
Boek bekijken

De Olde Jan uit Herwen

particulier

Logo De Olde Jan

de olde Jan Van alles en nog wat en
donderdag en zaterdag morgen snuffelmorgen .. de olde Jan nu ook op twitter ... er is geen betere buur dan de natuur Januari is de Louwmaand de natuur in Januari : kleumende ijsvogels en bloeiende toverhazelaar & februari - sprokkelmaand .. Maart - Lentemaand .. April, Grasmaand & Filosofiemaand .. Mei, Bloeimaand. Juni Zomermaand. Juli Hooimaand. Augustus Oogstmaand. September Herfstmaand.Oktober, Wijnmaand, November Slachtmaand. December, Wintermaand met Onnozele kinderen .. wilt Uw zeker zijn laat het ons weten dan verzenden wij met bar code , Bezorging vindt plaats via TNT
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.