Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel DE PAREL.


 

André Eisele (editor) - Die Bergblumen (ich entdecke… die Bergblumen)

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: André Eisele (editor) - Die Bergblumen (ich entdecke… die Bergblumen)
Schrijver: André Eisele (editor)
Titel: Die Bergblumen (ich entdecke… die Bergblumen)
ISBN:
Uitgever: Verlag Andre Eisele, Lausanne
Bijzonderheid: jaartal: 1969, 1e druk, 12,5 x 23 x 1,2 cm, Soft cover, 72pp, speciaal boek voor het verzamelen van planten en het drogen ervan. Met plek voor aantekeningen. Het boek is in zeer goede, ongebruikte staat. Boek kan óók worden afgehaald in A'dam Noord.
Prijs: € 15,50
€ 3,85
Meer info ich entdecke… die Bergblumen is nummer 5 uit de serie "Das aktive Buch" van de Verlag Eisele. Dit is een heel erg zeldzaam en bijzonder boek in ongebruikte staat. Het boek heeft extra dikke bladzijden en een speciale vouwtechniek, om makkelijk toegankelijke pockets te maken. In deze pockets, of beter gezegd flappen, kun je tijdens wandelingen de betreffende planten plukken, persen en laten drogen. Op de pagina staat een tekening van de plant, de Duitse en Latijnse naam, de bloeiwijze, het habitat enzovoort. Deze actieve plantengidsen zijn internationaal gepatenteerd onder het nummer 38225 en 40592. Dit is een boek dat elke boekbinder en boekenliefhebber doet smullen.
Boek bekijken

DE PAREL uit Amsterdam

particulier

Logo DE PAREL

Wil je je geld in je zak houden in plaats van uit te geven aan verzendkosten? Nou, hier is een briljant idee! We hebben een fantastisch ophaalpunt voor boeken in Amsterdam Noord. Stuur ons gewoon een e-mail om een afspraak te maken, en we zullen je de weg wijzen naar ons mysterieuze afhaaladres. Niet alleen bespaar je geld, maar je krijgt ook nog eens een avontuurlijke ervaring. Waar wacht je nog op? Schrijf ons snel!

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.