Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Antiq. Digitalis.


 

Oppers, Marco (pseudoniem Magda Versteeg (tekst)en Wim van Overbeek (ills.)) - Okki Hoessah Een dag op het station Verteld en getekend door Marco Oppers

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Oppers, Marco (pseudoniem Magda Versteeg (tekst)en Wim van Overbeek (ills.)) - Okki Hoessah Een dag op het station Verteld en getekend door Marco Oppers
Schrijver: Oppers, Marco (pseudoniem Magda Versteeg (tekst)en Wim van Overbeek (ills.))
Titel: Okki Hoessah Een dag op het station Verteld en getekend door Marco Oppers
ISBN:
Uitgever: Den Haag Batavia, G.B. van Goor Zonen, [ca. 1939]
Bijzonderheid: Eerste druk, (25) pp., inclusief recto achterplat, met een zwarte spiraal gebonden in geillustreerd karton. Een paar ringen los van de platten aan de onder- en bovenkant. Platten smoezelig en versleten aan de randen.
Prijs: € 150,00
Gratis
Meer info Verso voorplat heeft lichte roest, binnenwerk heeft hier en daar een vlekje en en heeft gebruikerssporen door vingers en duim. Boekhandelsetiket (W.J. van Hoogstraten Den Haag) op titelpagina. Maar zeer de moeite waard vanwege de illustraties in kleur aan verso-kant en tekst aan de recto-kant. Op verso achterplat E.H. 3927 (Drukkerij Elzerman Harms). Bijzonder boek. 27 x 29 cm.
Boek bekijken

Antiq. Digitalis uit Amsterdam

zakelijk

Logo Antiq. Digitalis

Voor bestellingen in Nederland boven €50 rekenen wij geen verzendkosten! U betaalt via bankoverschrijving of via PayPal. Onder voorbehoud van eerdere verkoop op markten of via andere websites.
Geen factuur ontvangen? Kijk vooral ook even in uw spam-box!
Retourneren: u heeft het recht om het bestelde boek te retourneren binnen 14 dagen. Gelieve daarvoor contact met ons op te nemen via email. Indien het geleverde boek niet conform de omschrijving is zal het totale bedrag worden geretourneerd (boek + verzendkosten). In alle gevallen wordt de kostprijs van het boek geretourneerd. De kosten van de retourzending zijn voor de koper, tenzij anders overeengekomen.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.