Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Doornweerdje.


 

Hans Boomsma en J.B. Mange - Indië-Bootreis / Herinneringen 1920-1940

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Hans Boomsma en J.B. Mange - Indië-Bootreis / Herinneringen 1920-1940
Schrijver: Hans Boomsma en J.B. Mange
Titel: Indië-Bootreis / Herinneringen 1920-1940
ISBN:
Uitgever: History Book
Bijzonderheid:
Prijs: € 3,00
Meer info Oud Indië-gangers, zullen in deze tijd nog regelmatig terugdenken aan hun verblijf in het voormalige Nederlands Indië. Voor hun aankomst in dat land moest eerst een lange reis worden gemaakt. De bootreis was een opwindend en bijzonder gebeuren. Southampton, Algiers en Tunis, de boottrein, Port Said, Colombo en Tandjong Priok zullen ook in deze tijd nog vele herinneringen oproepen.

In dit boek wordt niet alleen de route van de boot uitvoerig beschreven, maar ook de excursies aan land en het opwindende leven aan boord, komen uitgebreid ter sprake. Omdat de mail-boten zelf zo bijzonder waren, worden alle bekende passagiersschepen van de Scheepvaart Maatschappij Nederland en de Rotterdamsche Lloyd afgebeeld. Naast deze boten staan de repatrïerings- en
troepenschepen uit de periode 1945 - 1957 afgebeeld.

Dit nostalgisch fotoboek, met meer dan 180 afbeeldingen, waarvan een groot deel nog nooit eerder gepubliceerd, is ook interessant voor de 'bootjesgekken' of 'shiplovers'. Zij zullen zich verbazen over de vele foto's die zij nog nooit eerder hebben gezien.
Hopelijk zal dit historisch fotoboek zowel de oud Indië-ganger als de botenliefhebber veel aangename kijk- en leesuren bezorgen.
Boek bekijken

Doornweerdje uit Oosterbeek

zakelijk

Logo Doornweerdje

Welkom in onze boekwinkel op BOEKWINKELTJES.NL. Wanneer u een boek bestelt, krijgt u van ons een mailtje met het totaalbedrag, inclusief de verzendkosten en ons rekeningnummer om de betaling te voldoen. In een beperkt aantal gevallen verdwijnt onze mail in uw spam-map, houdt hier rekening mee.
De verzendkosten zijn: brievenbuspakket Nederland € 3,95, pakket Nederland € 5,95, pakket België € 7,95, pakket Duitsland € 8,95, overige bestemmingen op aanvraag. Voor bestellingen vanaf € 50,- berekenen wij GEEN VERZENDKOSTEN binnen Nederland, Duitsland en België. Voor vragen graag even een mailtje naar info@doornweerdje.nl.
Al onze boeken op Boekwinkeltjes staan ook gerubriceerd op onze website www.doornweerdje.nl, waar u de boeken ook kunt bestellen en betalen
Verder lezen

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.