Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Doornweerdje.


 

Schmits, Iris e.a. (redactie) - Jubileumboek Scouting Zetten 75 jaar: 1936-2011

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Schmits, Iris e.a. (redactie) - Jubileumboek Scouting Zetten 75 jaar: 1936-2011
Schrijver: Schmits, Iris e.a. (redactie)
Titel: Jubileumboek Scouting Zetten 75 jaar: 1936-2011
ISBN:
Uitgever: Jubileumcommissie van Scouting Zetten
Bijzonderheid: Softcover, in prima staat
Prijs: € 12,00
Meer info Het jubileum is een mooi moment om het verleden en het heden van deze Scoutinggroep in beeld te brengen. De geschiedenis van de groep gaat terug tot 1936, toen vanuit de Heldringstichting voor jongens de Lingegroep werd opgericht. Hiernaast werd in Hemmen voor meisjes de Kleitrapsters opgericht. In 1982 vormden beide jeugdbewegingen samen Scouting Zetten.

Dit boek vertelt over een roemruchte geschiedenis vol actieve, creatieve en muzikale activiteiten, kampen en bestuurlijke ups en downs tot aan anno 2011. Het boek is met veel plezier geschreven en samengesteld door enkele (oud-)leiders van de vereniging, ondersteund door vele schrijvers en geïnterviewden. Het is een mooi cadeau voor de jarige club en leuk leesvoer voor iedereen die iets met Scouting Zetten te maken heeft, of heeft gehad.
Boek bekijken

Doornweerdje uit Oosterbeek

zakelijk

Logo Doornweerdje

Welkom in onze boekwinkel op BOEKWINKELTJES.NL. Wanneer u een boek bestelt, krijgt u van ons een mailtje met het totaalbedrag, inclusief de verzendkosten en ons rekeningnummer om de betaling te voldoen. In een beperkt aantal gevallen verdwijnt onze mail in uw spam-map, houdt hier rekening mee.
De verzendkosten zijn: brievenbuspakket Nederland € 3,95, pakket Nederland € 5,95, pakket België € 7,95, pakket Duitsland € 8,95, overige bestemmingen op aanvraag. Voor bestellingen vanaf € 50,- berekenen wij GEEN VERZENDKOSTEN binnen Nederland, Duitsland en België. Voor vragen graag even een mailtje naar info@doornweerdje.nl.
Al onze boeken op Boekwinkeltjes staan ook gerubriceerd op onze website www.doornweerdje.nl, waar u de boeken ook kunt bestellen en betalen
Verder lezen

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.