Van onze systemen wordt binnen enkele ogenblikken een back-up gemaakt.
Als gevolg hiervan kan de website tijdelijk niet beschikbaar zijn.
Onze excuses voor het ongemak.

Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Doornweerdje.


 

Gaastra, Femme S. - De geschiedenis van de VOC

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Gaastra, Femme S. - De geschiedenis van de VOC
Schrijver: Gaastra, Femme S.
Titel: De geschiedenis van de VOC
ISBN:
Uitgever: Walburg Pers
Bijzonderheid: Softcover, in goede staat
Prijs: € 4,00
Meer info Na oprichting in 1602 groeide de VOC snel uit tot de grootste handelsonderneming van de wereld; een positie die de Compagnie tot ver in de 18e eeuw wist te behouden. In Europa en Azië bouwde de VOC een wijdvertakt handels- en scheepvaartnet op. In de Indische Archipel en op Ceylon ontwikkelde de Compagnie zelfs een territoriale en koloniale macht.

In dit naar de nieuwste inzichten geschreven standaardwerk over de geschiedenis van de VOC komen vele aspecten aan bod. De auteur analyseert de economische ontwikkeling en de op- en neergang van het bedrijf, organisatie en interne dynamiek en omvang en samenstelling van het personeel. Ook besteedt de schrijver veel aandacht aan de compagnievestigingen in Azië.
Boek bekijken

Doornweerdje uit Oosterbeek

zakelijk

Logo Doornweerdje

Welkom in onze boekwinkel op BOEKWINKELTJES.NL. Wanneer u een boek bestelt, krijgt u van ons een mailtje met het totaalbedrag, inclusief de verzendkosten en ons rekeningnummer om de betaling te voldoen. In een beperkt aantal gevallen verdwijnt onze mail in uw spam-map, houdt hier rekening mee.
De verzendkosten zijn: brievenbuspakket Nederland € 3,95, pakket Nederland € 5,95, pakket België € 7,95, pakket Duitsland € 8,95, overige bestemmingen op aanvraag. Voor bestellingen vanaf € 50,- berekenen wij GEEN VERZENDKOSTEN binnen Nederland, Duitsland en België. Voor vragen graag even een mailtje naar info@doornweerdje.nl.
Al onze boeken op Boekwinkeltjes staan ook gerubriceerd op onze website www.doornweerdje.nl, waar u de boeken ook kunt bestellen en betalen
Verder lezen

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.