Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Erik Tonen Books.


 

Zura Kalanda - Paintings and Poetry

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Zura Kalanda - Paintings and Poetry
Schrijver: Zura Kalanda
Titel: Paintings and Poetry
ISBN:
Uitgever: , First Class Art Editions 2013, 2013
Bijzonderheid: Hardcover, 121 pagina's, ENG, 305 x 220 mm, book is in new condition, very rare example, combination of illustrations and poetry, first and last page are in Georgian language, . ISBN 9789081217392.
Prijs: € 39,95
€ 6,99
Meer info Zijn tekeningen, miniaturen en schilderijen hebben niet altijd een directe relatie met zijn geboorteland Georgi . Zijn beeldende uitingen zijn niet gebaseerd op thema's uit de volkskunst of ge nt op traditionele culturele uitingen. Het zijn getekende en geschilderde impressies van een persoonlijk verlangen naar rechtvaardigheid, naar vrijheid en geluk. Ze laten de gevoelens zien van een man die zijn wortels heeft in de Kaukasische bergen, maar zijn leven leidt in het westen. Dat een beeldende synthese van deze werelden het gevolg is, mag onvermijdelijk genoemd worden.
Boek bekijken

Erik Tonen Books uit Antwerpen

zakelijk

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling.
We sturen uw bestelling via verzendpartner POSTNL ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 6.99 Euro voor Nederland en Belgiƫ. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.