Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Erik Tonen Books.


 

Muriel Emsens ; Dirk Vandemeulebroecke ; vertaling : Hilde Pauwels - Botanica

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Muriel Emsens ; Dirk Vandemeulebroecke ; vertaling : Hilde Pauwels - Botanica
Schrijver: Muriel Emsens ; Dirk Vandemeulebroecke ; vertaling : Hilde Pauwels
Titel: Botanica
ISBN:
Uitgever: , Tijdsgeest BV /, 2009
Bijzonderheid: Hardcover, 144 pagina's, NL, 310 x 310 x 22 mm, Nieuwstaat , met scherpe kleurenfoto's en mooie teksten, . ISBN 9789080583122.
Prijs: € 39,95
€ 6,99
Meer info Voor Muriel Emsens is fotografie niet alleen een beroep, het is een passie. Met haar foto's brengt ze een ode aan de gezichten, de landschappen, de sfeer en het kleine geluk van het alledaagse. Daarnaast werkt ze onvermoeibaar aan het archiveren van de plantenwereld, een artistiek oeuvre dat in alle eenzaamheid en tegen een rustig ritme tot stand komt. In dit boek toont ze ons hoe betoverend de natuur kan zijn. Haar po tische, geometrische, botanische of esthetische macro-opnamen van solitaire of volgens kleur, textuur of vorm gegroepeerde planten en bloemen, zijn nu eens abstract, dan weer hyperrealistisch. Ze zijn echter vooral n grote ode aan het leven. De foto's worden ingeleid door verschillende auteurs, die de lezer genoeglijk onderhouden over botanica en ecologie, maar ook over de filosofie van de tuinman en de relatie tussen de mens en de natuur. Zij bezingen de liefde voor het leven en willen in iedereen de ge nspireerde kunstenaar, het verwonderde kind, de gepassioneerde tuinman of de botanicus die gefascineerd is door harmonie wakker maken.
Boek bekijken

Erik Tonen Books uit Antwerpen

zakelijk

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling.
We sturen uw bestelling via verzendpartner POSTNL ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 6.99 Euro voor Nederland en Belgiƫ. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.