Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Erik Tonen Books.


 

Raoul Servais, Pieter Trogh, Jacques Dubrulle - RAOUL SERVAIS : Oorlogsherinneringen

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Raoul Servais, Pieter Trogh, Jacques Dubrulle - RAOUL SERVAIS : Oorlogsherinneringen
Schrijver: Raoul Servais, Pieter Trogh, Jacques Dubrulle
Titel: RAOUL SERVAIS : Oorlogsherinneringen
ISBN:
Uitgever: , Kon. Boudewijnstichting, 2023
Bijzonderheid: Paperback, 144 pag. NL, 180 x 130 x 10 mm, NIEUW, illustraties in kleur / z/w ;, ook verkrijgbaar in de Franse en Engelse versie. ISBN 9789492347275.
Prijs: € 10,00
€ 6,99
Meer info Wie een oorlog meemaakt, is er voor altijd door getekend. Raoul Servais (Oostende, 1928), de internationaal bekroonde Belgische filmmaker en animator, maakte als jonge gast de Tweede Wereldoorlog mee. Hij ontsnapte een paar keer aan de dood. Daarnaast groeide hij via de verhalen van zijn moeder en zijn ooms op met herinneringen aan de Eerste Wereldoorlog. Beide oorlogen bepaalden het leven van Servais. Ze maakten van hem een onverzettelijke pacifist en vormden een onuitputtelijke inspiratiebron voor zijn werk als filmmaker, animator en beeldend kunstenaar. Het In Flanders Fields Museum stelde met Raoul Servais en Raoul Servais Collection een tentoonstelling samen die focust op het thema oorlog in zijn leven en werk. De expo bevat naast de projectie van de kortfilms Chromophobia (1965), Operation X-70 (1971), Tank (2015) en het recente Der Lange Kerl (2022), tekeningen, schilderijen en objecten uit de Servais-collecties. Servais' interpretatie van de thematiek oogt tijdloos en schaart zich zelfverzekerd bij het koor van stemmen tegen oorlog.
Boek bekijken

Erik Tonen Books uit Antwerpen

zakelijk

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling.
We sturen uw bestelling via verzendpartner POSTNL ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 6.99 Euro voor Nederland en Belgiƫ. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.