Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Erlkönig.


 

Achternbusch, Herbert - 3 titls van Hebert Achternbusch: Das Haus am Nil; Es ist ein leichtes beim Gehen den Boden zu berühren; Wellen

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Achternbusch, Herbert - 3 titls van Hebert Achternbusch: Das Haus am Nil; Es ist ein leichtes beim Gehen den Boden zu berühren; Wellen
Schrijver: Achternbusch, Herbert
Titel: 3 titls van Hebert Achternbusch: Das Haus am Nil; Es ist ein leichtes beim Gehen den Boden zu berühren; Wellen
ISBN:
Uitgever: Suhrkamp Verlag
Bijzonderheid: Frankfurt a/M., 1980 - 1983, 186, 235, resp. 319 pp. Alle Erstausgaben, gebonden met stofomslag en in vrijwel perfecte staat, zie foto's. Zie ook: Meer info.
Prijs: € 15,50
Meer info Herbert Achternbusch is beslist de belangrijkste en meest originele "anarchistische" naoorlogse schrijver van de Bondsrepubliek. Anarchistisch wil in zijn geval zeggen: anti-burgerlijk en anti-establishment. Achternbusch werd dan ook gehaat in Beieren, waar hij vrijwel zijn hele leven woonde. Beroemd en berucht werd hij om zijn film over de Oktoberfeste in zijn woonplaats München. Zijn boeken, waarvan hier 3 eerste drukken worden aangeboden, zijn inmiddels zeldzaam geworden. "Wellen" is geïllustreerd met foto's van de schrijver. Alle drie de titels hebben een blindstempel met de naam van de vorige eigenaar, maar verkeren voor het overige in perfecte, ongeschonden staat.

De prijs is per titel. Bij aanschaf van alle drie de titels tegelijk wordt de prijs € 36,00
Boek bekijken

Erlkönig uit Soest

particulier
Erlkönig (voorheen: Die Lust am Lesen) is gespecialiseerd in Duitstalige boeken. In onze collectie ligt de nadruk op (Duitse, Oostenrijkse en Zwitserse) literatuur, filosofie, geschiedenis en overige, vaak zeldzame en/of bibliofiele uitgaven. Wij verzenden via DHL, DPD en Post.nl en houden daarbij rekening met de voorkeur van de koper. Tenzij anders vermeld zijn onze boeken in onberispelijke staat ("nieuwstaat").Wij dragen er zorg voor dat alle bestellingen uiterst zorgvuldig worden verpakt.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.