Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Etsen en Gravures.


 

De Leth, gravure ets 1722 Kennemerland, uit Het zegenpralent Kennemerlant, prent nr. 57 Biezenvelt en 58 het Huis te Velzen. - Dubbel gravure op één blad van Biezenvelt en het Huis te Velzen. Prachtige gravures met rijtuigen, koetsen, plantages en meer.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: De Leth, gravure ets 1722 Kennemerland, uit Het zegenpralent Kennemerlant, prent nr. 57 Biezenvelt en 58 het Huis te Velzen. - Dubbel gravure op één blad van Biezenvelt en het Huis te Velzen. Prachtige gravures met rijtuigen, koetsen, plantages en meer.
Schrijver: De Leth, gravure ets 1722 Kennemerland, uit Het zegenpralent Kennemerlant, prent nr. 57 Biezenvelt en 58 het Huis te Velzen.
Titel: Dubbel gravure op één blad van Biezenvelt en het Huis te Velzen. Prachtige gravures met rijtuigen, koetsen, plantages en meer.
ISBN:
Uitgever: Hofstede Huis-te-Velzen, 1729; op de hoek gezien. Rechts een koets met twee paarden, Het Huis-te-Velzen werd ca. 1670 herbouwd door Jan Hulft, schepen van Amsterdam. Tegen de zijmuur was een galerij en vatenhuisje van de keuken. 1 topogr. prent: ets
Bijzonderheid: Afmetingen van het gehele blad: 39 x25.
Prijs: € 59,00
Meer info Hofstede Biezenvelt van Jacob Schols, 1729. Van de Achterweg af langs het Huis naar het (eerste) achtkantige speelhuis gezien. Op de voorgrond een open rijtuig met vier paarden. Met figuren gestoffeerd. Hofstede Biezenvelt was gelegen bij een bocht van de 1 topogr. prent: ets en gravure. z.s. afb.: 140 x 188mm; moet: 168 x 200 mm; blad: 168 x 205 mm
Boek bekijken

Etsen en Gravures uit Haarlem

particulier

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.