Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Ezelsoor Breda.


 

Bakker Piet, Fred Thomas en Joh.Luger | - Spoorwegserie 1 t/m 4 |

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Bakker Piet, Fred Thomas en  Joh.Luger | - Spoorwegserie 1 t/m 4 |
Schrijver: Bakker Piet, Fred Thomas en Joh.Luger |
Titel: Spoorwegserie 1 t/m 4 |
ISBN:
Uitgever: Nederlandse Spoorwegen
Bijzonderheid: 4 deeltjes genie- Deel 1 door Piet Bakker en deel 2 door Fred Thomast |
Prijs: € 85,00
Meer info 4 deeltjes geniet- Deel 1= Het Seinwezen door Piet Bakker-geïll.-32 pagina’s Deel 2= Hoe ontstaat een dienstregeling door Fred Thomas-geïll.-32 pagina’s met kleine scheurtjes. Deel 3= Nederlandse spoorwegen een miljoenen bedrijf-geïll.-24 pagina’s Deel 4= Wat rijdt er langs de rails-geïll. -32 pagina’s. Met naamstempel op omslag of eerste pagina.

Kleurenlithografie. Dit is een complete set van deze door de Nederlandse Spoorwegen in oorlogstijd uitgegeven pamfletten. De bekende Utrechtse surrealistische schilder Joop Moesman, zoon van een drukker en fotograaf aan de Neude, had de Grafische School bezocht en om in zijn levensonderhoud te voorzien werkte hij van 1925 tot 1968 op de grafische afdeling van de NS. Joop Moesman zelf sprak schamper over zijn baan bij de spoorwegen, maar hij heeft bijvoorbeeld in 1940 deze zogenaamde Spoorwegserie van informatieve NS-brochures met infographics verzorgd en deze serie verwierf later enige vermaardheid bij liefhebbers van grafisch ontwerp |
Boek bekijken

Ezelsoor Breda uit Breda

zakelijk

Logo Ezelsoor Breda

Wij hebben in 2020 besloten, om na 38 jaar, met onze fysieke winkel in de Veemarktstraat te stoppen en het wat rustiger aan te gaan doen. Wij hebben 1 maart 2021 onze deuren gesloten. Wij houden ons nu nog alleen bezig met de onlineverkoop van het aparte, leuke, en interessante tweedehandse en antiquarische boek.
Wij verzenden onze boeken in Nederland via PostNL (pakketpost €7.95/brievenbuspakket €4.95)

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.