Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Fahrenheit 451.


 

Kousbroek OE, Rudy. - De 'Patafysica. Het Hogere in het Kwadraat.

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: Kousbroek OE, Rudy.
Titel: De 'Patafysica. Het Hogere in het Kwadraat.
ISBN:
Uitgever:
Bijzonderheid: Esonstad, Nederlandse Academie voor 'Patafysica, Phalle 141 EP (= 2010?), 40 pag., illustraties, origineel geniet kleurenomslag
Prijs: € 60,00
€ 5,50
Meer info = Bâtavisme nr.9. Zeldzaam. Met facsimile handschrift opdracht van de auteur: "Voor de Bâtaphysica. leiden 2006 Rudy K." "De Nederlandse Academie voor 'Patafysica (NAP), ook wel Bâtafysica genoemd, legt zich toe op het verspreiden en verzamelen van denkbeeldige oplossingen in 'Patavia (vulgair: De Nederlanden). Verslagen van de wetenschappelijke excursies worden gepubliceerd in De Centrifuge, het officiële orgaan van de NAP. De 'Patafysica is in de eerste plaats een wetenschap, volgens Alfred Jarry dé wetenschap.' (website Bâtafysica)
Boek bekijken

Fahrenheit 451 uit Leiden

zakelijk

Logo Fahrenheit 451

Fahrenheit 451 is een professioneel antiquariaat met een breed aanbod van interessante boeken, prenten, documenten, handschriften, posters, foto's, paperassen en overige zaken op papier. Wij nemen deel aan Nederlandse en buitenlandse beurzen en zijn lid van de Nederlandsche Vereeniging van Antiquaren (NVvA), de International League of Antiquarian Booksellers (ILAB) en de Provincial Booksellers Fairs Association (PBFA).

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.