Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Fahrenheit 451.


 

Andriesse, Peter. - Kamikaze, of De laatste bestorming van de Zangberg. Tegenromantisch Strijdschrift tegen Alles en Iedereen. Nr.1-10 [= alles verschenen].

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: Andriesse, Peter.
Titel: Kamikaze, of De laatste bestorming van de Zangberg. Tegenromantisch Strijdschrift tegen Alles en Iedereen. Nr.1-10 [= alles verschenen].
ISBN:
Uitgever:
Bijzonderheid: Amsterdam, P. Andriesse, 1982-1984, 10 afl., 304 pag. (doorgenummerd), illustraties, verspreid in een oplage van 100 exemplaren, omslagontwerp door Piet Schreuders met de hand deels gekleurd, A4, geniet.
Prijs: € 300,00
€ 5,50
Meer info = "Verschijnt om de zoveel tijd". Onregelmatig verschijnend stencil-tijdschrift dat tussen 1 maart 1982 en oktober 1984 als eenmanstijdschrift in eigen beheer werd verspreid. Het laatste nummer bevat een inhoudsopgave van alle nummers. Hermans verwierf met zijn Mandarijnen op zwavelzuur in de jaren vijfig faam als polemist en beschimpte de literaire wereld; hij hield er vele vijanden aan over. Voor Peter Andriesse is dat geen afschrikwekkend voorbeeld geweest. Kamikaze is qua opzet te vergelijken met Mandarijnen op zwavelzuur. Het is een bundeling van scheldkritieken, elders gepubliceerde artikelen, krantenknipsels, plaatjes, collages, tekeningen enz. Net als zijn voorganger plaatst Andriesse zo nu en dan streng geselecteerde rare plaatjes met een ernstig bijschrift.Bron: Tonnie Luiken in De Parelduiker, jrg.1, 1996, p.55 e.v.
Boek bekijken

Fahrenheit 451 uit Leiden

zakelijk

Logo Fahrenheit 451

Fahrenheit 451 is een professioneel antiquariaat met een breed aanbod van interessante boeken, prenten, documenten, handschriften, posters, foto's, paperassen en overige zaken op papier. Wij nemen deel aan Nederlandse en buitenlandse beurzen en zijn lid van de Nederlandsche Vereeniging van Antiquaren (NVvA), de International League of Antiquarian Booksellers (ILAB) en de Provincial Booksellers Fairs Association (PBFA).

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.