Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Foorgoed.


 

Krauss, Nicole - De geschiedenis van de liefde

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Krauss, Nicole - De geschiedenis van de liefde
Schrijver: Krauss, Nicole
Titel: De geschiedenis van de liefde
ISBN: 9789049800055
Uitgever: dwarsligger
Bijzonderheid: Het is een uitgave van 2009. 477 Pagina's. Dwarsligger. Het boek ziet er goed uit.
Prijs: € 4,50
Meer info Een verloren gewaand boek wordt herontdekt en verbindt een aantal excentrieke, maar zeer sympathieke personages. Zo is er Leon Gursky, die voor de nazi’s uit Europa is gevlucht en die zich heeft aangeleerd om ’onzichtbaar’ te zijn. Onzichtbaarheid is zijn lot, waar hij zich echter op soms groteske manier tegen verzet. Daarnaast is er het meisje Alma, een puber wier vader overleden is en die aan de hand van allerlei lijsten probeert de mensen om haar heen te begrijpen, tot ze ontdekt dat het zo niet lukt. Ze houdt een scherp oog gericht op haar broertje, want die denkt dat hij misschien de messias is.

Over de dwarsligger®
De dwarsligger® is een compleet boek in een handzaam formaat. Een boek dat past in een handtas en zelfs in je broekzak of binnenzak. Een boek dat je overal en op elk moment kunt lezen. Met zijn kleine formaat – 12 bij 8 centimeter – en lichte gewicht – gemiddeld nog geen 145 gram – is de dwarsligger® met één hand vast te houden en dus gemakkelijk te lezen.
Boek bekijken

Foorgoed uit Sittard

zakelijk

Logo Foorgoed

Een volledige beschrijving van de boeken kunt u vinden op onze website, www.foorgoed.nl
Regelmatig voegen we nieuwe titels toe aan ons assortiment. Neem gerust een kijkje en kom je een leuk boek tegen, bestellen kan ook via de winkel, www.foorgoed.nl of via de mail: info@foorgoed.nl
Het is ook mogelijk om boeken telefonisch of via de mail te bestellen en zijn eventueel op markten of in Sittard af te halen!

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.