Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Foorgoed.


 

Thomas, Davina - 200 quiltpatronen / 200 patronen voor eigentijdse toepassingen

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Thomas, Davina - 200 quiltpatronen / 200 patronen voor eigentijdse toepassingen
Schrijver: Thomas, Davina
Titel: 200 quiltpatronen / 200 patronen voor eigentijdse toepassingen
ISBN: 9789057649004
Uitgever: Librero
Bijzonderheid: 1e druk van 2008.128 pagina's. Paperback. Het boek ziet er goed uit.
Prijs: € 7,00
Meer info Al honderden jaren worden stukjes stof aan elkaar genaaid om grotere lappen te maken van kleding te hergebruiken. Hieruit ontstond het quilten; quilters knipten grote stukken stukken die kapot zijn om de kleinere stukjes in elkaar te naaien een patroon dat ze mooi gevonden. Dit is de oorsprong van het patchwork zoals we het tegenwoordig kennen. Het aan naaien van stof is al een populaire techniek om elkaar en handige quilts te maken.
In dit doet u inspiratie op om uw eigen quilts te creëren, waarbij u van kleine stukken unieke quilts, wandkleden en tassen kunt maken in een caleidoscoop van kleuren in zowel moderne als traditionele ontwerpen. Ontdek hoe u met eenvoudige vierkanten en borden tot patronen kunt op nieuwe manieren kleuren en patronen combineren. De 200 quiltpatronen in dit worden als vierkant beschreven. Het is gemakkelijk ze te combineren met andere patronen om een ​​prachtige grote of kleine quilt te maken.
Boek bekijken

Foorgoed uit Sittard

zakelijk

Logo Foorgoed

Een volledige beschrijving van de boeken kunt u vinden op onze website, www.foorgoed.nl
Regelmatig voegen we nieuwe titels toe aan ons assortiment. Neem gerust een kijkje en kom je een leuk boek tegen, bestellen kan ook via de winkel, www.foorgoed.nl of via de mail: info@foorgoed.nl
Het is ook mogelijk om boeken telefonisch of via de mail te bestellen en zijn eventueel op markten of in Sittard af te halen!

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.