Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Gevederde Kikker.


 

Witte, Ben - 't is niet wat er staat - Betrekkelijkheid van de dingen is onderdeel van het leven; mysterie zo mogelijk nog meer. 11 ongeloofwaardige verhalen, uit hun verband gerukt, historisch verknipt, opgedragen aan jou"

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Witte, Ben - 't is niet wat er staat - Betrekkelijkheid van de dingen is onderdeel van het leven; mysterie zo mogelijk nog meer. 11 ongeloofwaardige verhalen, uit hun verband gerukt, historisch verknipt, opgedragen aan jou"
Schrijver: Witte, Ben
Titel: 't is niet wat er staat - Betrekkelijkheid van de dingen is onderdeel van het leven; mysterie zo mogelijk nog meer. 11 ongeloofwaardige verhalen, uit hun verband gerukt, historisch verknipt, opgedragen aan jou"
ISBN:
Uitgever: In eigen beheer. Voorin staat: 'nr. 30 van 125 exempl.; 12-2-04' plus handtekening ( gesigneerd?). Enkele zw-w foto's. - literatuur Groningen
Bijzonderheid: paperb, 2004?, 135p, praktisch nieuwstaat
Prijs: € 7,50
Meer info Auteur is een nuchtere Groninger met genoeg gevoel om mysterie in gebeurtenissen en omstandigheden te vermoeden. Hij overspoelt feiten met fictie, fantasie en franje.
Boek bekijken

Gevederde Kikker

particulier

Gevederde Kikker uit Leeuwarden

Even een kleine reorganisatiepauze. U kunt gewoon bestellen, maar vanaf 27 mei wordt het beantwoorden en het versturen hervat.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.