Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel GOED VERKEERD.


 

Maupin, Armistead - Zeker van jou; roman; vert. (uit het Engels) door Jan Fastenau. - Vert. van: Sure of you. - 1989.

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: Maupin, Armistead
Titel: Zeker van jou; roman; vert. (uit het Engels) door Jan Fastenau. - Vert. van: Sure of you. - 1989.
ISBN: 9789020425666
Uitgever: Veen
Bijzonderheid: 1991/1e dr./264 p./paperback/als nieuw
Prijs: € 4,50
Meer info Mary Ann Singleton heeft haar eigen veelbekeken en veelbesproken praatshow op de Califonische televisie. Door het aanbod van Burke Andrew, een minnaar van lang geleden en nu televisieproducer in New York, die van Mary Ann een landelijke beroemdheid wil maken, raakt haar leven in een aangename en spannende stroomversnelling. Is er in haar nieuwe carrière nog wel plaats voor haar echtgenoot en hun geadopteerde dochtertje?
Armistead Maupin weeft om Mary Anns dilemma een wrang vermakelijk verhaal, waarin Michael Tolliver, die gelukkig samenwoont met zijn vriend, een belangrijke rol speelt.

'Het proza van Maupin heeft een geweldige vaart. Er is geen zin die pas op zijn plaats maakt. Zijn dialogen zijn schiterend. Hij lijkt een absoluut gehoor te hebben voor alles wat een mensenmond kan voortbrengen, van gruwelijke platitudes tot snelle spitse geestigheden.'
- P.M. Reinders in NRC Handelsblad.

Armistead Maupin woont met zijn vriend, die actief is in de gay rights movement, in San Fransisco. In die stad spelen ook zijn zes romans, waarvan 'Zeker van jou' de laatste is. Eerlang zullen ook zijn eerdere romans in vertaling verschijnen.
Boek bekijken

GOED VERKEERD uit Utrecht

particulier

Logo GOED VERKEERD

HERENLITERATUUR VOOR BEIDERLEI KUNNE. Uw bestelling wordt per e-mail bevestigd. Betaling vooraf, waarna spoedige en correcte verzending op basis PostNL-tarief volgt. Afhalen en bezoek (uitsluitend op afspraak!) mogelijk. Actieve zoekdienst homo-logische boeken. Stel uw vraag!

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.