Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel GOED VERKEERD.


 

Bullinga, Marcel - Een wereld van verschil; op weg naar een geëmancipeerde samenleving

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: Bullinga, Marcel
Titel: Een wereld van verschil; op weg naar een geëmancipeerde samenleving
ISBN:
Uitgever: Dekker
Bijzonderheid: 1988/1e dr./294 p./paperback/als nieuw
Prijs: € 4,00
Meer info De gezinssamenleving is op haar retour. In 'Een weeld van verschil' schetst journalist Marcel Bullinga aan de hand van interviews met vooraanstaande wetenschappers de manco´s van onze huidige smanenleving. Seksualiteit en sekse, opvoeding en ouderschap, arbeid en sociale zekerheid, godsdienst en recht, emancipatie-strategieën en hun ethische onderbouwing worden kritisch aan de orde gesteld. Tegelijkertijd worden daarmee de contouren zichtbaar van een maatschappelijke ordening zonder overbodige dwang en voorgevormde rollen.
Deze geëmancipeerde samenleving, waarvan de auteur in zijn slothoofdstuk een concept presenteert, is een wereld waarin het verschil tussen groepen mensen positief gewaardeerd wordt en niet leidt tot minachting en uitsluiting: een wereld van verschil.
Het middenstuk van het boek bevat elf interviews met mensen die vertellen hoe zij op eigen wijze hun leven hebben ingericht, zonder zich te storen aan conventie en vooroordeel.
Boek bekijken

GOED VERKEERD uit Utrecht

particulier

Logo GOED VERKEERD

HERENLITERATUUR VOOR BEIDERLEI KUNNE. Uw bestelling wordt per e-mail bevestigd. Betaling vooraf, waarna spoedige en correcte verzending op basis PostNL-tarief volgt. Afhalen en bezoek (uitsluitend op afspraak!) mogelijk. Actieve zoekdienst homo-logische boeken. Stel uw vraag!

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.