Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel goltzius.nl.


 

Dautun, Daniel Hendrik - Waterbeschryving der Vereenigde Nederlanden, waarin alle de verscheidene wateren die deeze landen bespoelen beschreeven zijn en aangeweezen word hoe de overstroomingen in dezelven konnen plaatse hebben. Amsterdam, Bom, 1771.

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: Dautun, Daniel Hendrik
Titel: Waterbeschryving der Vereenigde Nederlanden, waarin alle de verscheidene wateren die deeze landen bespoelen beschreeven zijn en aangeweezen word hoe de overstroomingen in dezelven konnen plaatse hebben. Amsterdam, Bom, 1771.
ISBN:
Uitgever:
Bijzonderheid: Origineel met sierpapier beplakt kartonnen omslag, 4+204 pag. Geillustreerd met een uitslaande gegraveerde kaart van de 'loop der rivieren de Rhijn, de Maas enz. in de landschappen Gelderland, Holland en Utrecht'. In moderne omdoos. Bierens de Haa...
Prijs: € 324,50
€ 7,95
Meer info Waterbeschryving der Vereenigde Nederlanden, waarin alle de verscheidene wateren die deeze landen bespoelen beschreeven zijn en aangeweezen word hoe de overstroomingen in dezelven konnen plaatse hebben. Amsterdam, Bom, 1771.Origineel met sierpapier beplakt kartonnen omslag, 4+204 pag. Geillustreerd met een uitslaande gegraveerde kaart van de 'loop der rivieren de Rhijn, de Maas enz. in de landschappen Gelderland, Holland en Utrecht'. In moderne omdoos. Bierens de Haan 1111. Dautun was onderwijzer in de aardrijkskunde.
Boek bekijken

goltzius.nl uit Lisse

zakelijk

Logo goltzius.nl

Al onze prijzen zijn incl. BTW 9%. Voor de prenten wordt het te verrekenen BTW-tarief 21%.
Gesloten Antiquariaat. Bezoek na afspraak.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.