Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Gourmand Gazette.


 

Rhoer, Sonja van de - Margriet kookboek

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Rhoer, Sonja van de - Margriet kookboek
Schrijver: Rhoer, Sonja van de
Titel: Margriet kookboek
ISBN: 9789047500841
Uitgever: Unieboek
Bijzonderheid: 2007, Gebonden, In nieuwe staat.
Prijs: € 12,50
€ 3,95
Meer info Flaptekst: Geen idee wat u vanavond op tafel moet zetten? En klamme handen bij alleen al de gedáchte voor tien mensen te moeten koken? Dan biedt het MARGRIET KOOKBOEK uitkomst! Van eenpersoonsgerecht tot feestelijk diner: deze basiskennis, handige tips en variatie-ideeën zijn ideaal voor beginnende koks. En als u al wat behendiger in de keuken bent, kunt u zich helemaal uitleven met de uitgebreidere recepten. De originele gerechten staan garant voor een succesvol diner en bij elk recept staan de voedingswaarde en het aantal calorieën vermeld. Dat wordt dus elke dag gezond en lekker koken! Mét informatie over wijnen, keukeninventaris, voorraadkast, voedingsstoffen, kruiden en specerijen, keukentermen én een groente- en fruitkalender.
Recensie: Dit is de herdruk van het Margriet kookboek dat is geactualiseerd en aangepast aan deze tijd. Jammer dat niet alles geactualiseerd werd. In de paragraaf Wijn aan tafel mis ik een aantal nieuwe classificaties, ,bijvoorbeeld in Duitsland Grosses Gewächs en ook mis ik de classificaties in Oostenrijk en de nieuwe wereld wijnen. Ook promoot Margriet nog steeds wortelen in de pan te doen als u mosselen kookt. Wij weten inmiddels dat wortelen de smaak van mosselen negatief beïnvloeden.
Boek bekijken

Gourmand Gazette

zakelijk

Gourmand Gazette uit Sprang-Capelle

Logo Gourmand Gazette

Welkom bij de boeken van GourmandGazette.nl, de site met nieuws over eten, drinken en uitgaan. De verzendkosten binnen Nederland bedragen € 3,95, buiten Nederland op aanvraag.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.