Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Hendrikse-boeken.


 

Bernard Chantal - Desserts basistechnieken en de lekkerste recepten

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Bernard Chantal - Desserts basistechnieken en de lekkerste recepten
Schrijver: Bernard Chantal
Titel: Desserts basistechnieken en de lekkerste recepten
ISBN: 9783938265185
Uitgever: Kubik
Bijzonderheid: Harde kaft met stofomslag 143 pagina's 2005
Prijs: € 12,50
Meer info In dit boek komt u van alles te weten over desserts. Besproken worden de verschillende deegsoorten, de basistechnieken en ruim honderd heerlijke recepten, variƫrend van eenvoudige appeltaart tot de meest verfijnde charlotte. Met handige en gedetailleerde tips over welk keukengerei niet mag ontbreken, de belangrijkste ingrediƫnten, het bakproces, de garnering, het bewaren en de presentatie.
Boek bekijken

Hendrikse-boeken

particulier

Hendrikse-boeken uit Sassenheim

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.