Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Herman.


 

Meulen, Ever - Verve 1988-2005

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Meulen, Ever - Verve 1988-2005
Schrijver: Meulen, Ever
Titel: Verve 1988-2005
ISBN:
Uitgever: Oog & Blik
Bijzonderheid: 2006, 1e druk, softcover, 207 pp. Incl. los katern met Nederlandse teksten. Zo goed als nieuw.
Prijs: € 45,00
Meer info Het volledige aanbod aan stripboeken (incl. boeken over stripboeken) is vindbaar door te zoeken op "stripstrip".

Recensie
Dit lijvige boekwerk geeft een overzicht van het werk van Belgische grafisch kunstenaar van 1988 tot en met 2005. Hij heeft niet een stripboek gemaakt en is binnen de stripgeschiedenis een vreemde eend in de bijt. Maar de invloeden van popart en Herge zijn onmiskenbaar terug te vinden in zijn werk. Zijn invloed op de nieuwe generatie stripmakers is enorm. Meulen is sinds 1970 de huistekenaar van het tijdschrift HUMO, maar hij heeft ook omslagen geleverd voor The New Yorker en de VPRO-gids. Het werk is divers: zeefdrukken, schetsen, gravures, affiches, glas in lood en postzegels passeren de revue. Een bloemlezing in een prachtige herkenbare stijl, origineel, vol visuele humor en grafisch rijm. De Nederlandse tekst is bijgevoegd in een los katern*. Een verzorgde, unieke uitgave.
Karin van Wylick
Boek bekijken

Herman uit Rosmalen

zakelijk
"Antiquariaat Herman" biedt een gevarieerd aanbod aan boeken. Ze zijn met zorg geselecteerd, schoongemaakt en beschreven. Heeft u een vraag over een boek, stel deze gerust!
Als u een boek / boeken wilt komen bezien of ophalen, dan maak ik daartoe graag een afspraak en bent u van harte welkom. Vriendelijke groet, Herman

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.