Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Het Oosten.


 

HEIRMAN, MARK (Eindredactie) - Hoogvliegers Over De Lage Landen. De F-16 verovert de wereld

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: HEIRMAN, MARK (Eindredactie)
Titel: Hoogvliegers Over De Lage Landen. De F-16 verovert de wereld
ISBN:
Uitgever: Antwerpen: Internationale vredesinformatiedienst, 1984, 1e dr.
Bijzonderheid: 136p., soft cover. Met enkele zw./w. illustraties, enkele gebruikerssporen omslag -krasjes/vlekjes, snede mild verkleurd. Stevig en bruikbaar exemplaar.
Prijs: € 30,00
Meer info "De aankoop van het Amerikaanse F-16 gevechtsvliegtuig door Belgiƫ, Nederland, Denemarken en Noorwegen in 1975 gold toen als 'de aankoop van de eeuw'. Toch ging het toen om nauwelijks 348 stuks. De rest... zou volgen, nu General Dynamics er ondertussen 1.990 verkocht heeft - uiteraard ook aan het Amerikaanse leger - en de luchtmachten van 12 landen met de F-16 zijn uitgerust. Dit dossier volgt de F-16 van op de tekentafels tot bij de ondertussen grote diversiteit van klanten/kopers. In eerste instantie in de Verenigde Staten en in Europa - de grote testcase - maar de jongste jaren ook in de Derde Wereld. Waar de F-16 zijn opmars voortzet als Het gevechtsvliegtuig van de jaren tachtig. Een concreet voorbeeld, met name ook voor Belgiƫ en Nederland, hoe een nieuw wapensysteem wordt ontworpen en wordt gelanceerd. En hoe ook kleine landen een grote rol kunnen spelen in de kantlijn van de wereld-bewapeningswedloop. Het meest volledige F-16 dossier."
Boek bekijken

Het Oosten uit Almelo

particulier

Logo Het Oosten

Welkom bij Boekhandel Het Oosten.
Kijk gerust rond, vragen zijn altijd welkom.
Bij een bestelling sturen we de factuur per e-mail, het kan zijn dat dit bericht in uw spam-folder (ongewenste e-mail tabblad) terecht komt.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.