Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Het Viooltje.


 

Coleman - Astro-analyse / druk 1986

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Coleman - Astro-analyse / druk 1986
Schrijver: Coleman
Titel: Astro-analyse / druk 1986
ISBN: 9789063781347
Uitgever: Schors bv, Uitgeverij
Bijzonderheid: 2002, paperback, , goede staat, lichte gebruissporen aanwezig.
Prijs: € 5,00
€ 6,95
Meer info Een stap voor stap cursus over toegepaste astrologie. In vraag- en antwoordvorm.

Omdat de studies van Stephen Arroyo, Liz Greene, Karen Hamaker en Dane Rudhyar duidelijk hebben aangetoond, dat de waarde van de astrologie schuilt in haar betekenis als methode van analyse van de persoonlijkheid, is het prettig dat er nu een boek is verschenen dat dit aspect - in cursusvorm - tot op de bodem uitdiept en tevens in zulke eenvoudige begrippen de techniek uitlegt, dat niemand er moeite mee kan hebben.

Stap-voor-stap behandelt de auteur, een Australische juriste en psychologe, de dierenriemtekens, de twaalf huizen, de betekenis en invloed van ascendant, aspecten en planeten, om dan via een combinatie van oefenopgaven en voorbeeldantwoorden te demonstreren, hoe simpel de materie in feite is en hoe accuraat de toekomstige tendensen van ons levenspatroon door de horoscoop worden aangegeven. "ASTRO-ANALYSE" laat zien dat moderne astrologie niets te maken heeft met magische formules, helderziendheid of voorspeltrucs, maar eenvoudig een systeem van wetenschappelijke deductie is, zonder verdere poespas, dat ons in staat stelt onze talenten te gebruiken en tekortkomingen te minimaliseren, kortom ons gedrag en dat van anderen te doorgronden en te corrigeren, waardoor het leven maximaal benut kan worden.
Boek bekijken

Het Viooltje uit Almelo

particulier
Let op!!! Het (bestel)bericht van Boekwinkeltje het Viooltje kan in Uw spam box belanden. Graag even checken, indien geen bericht is ontvangen.
Verzendkosten volgens het tarief van post.nl binnen Nederland.
Esoterie-Streekboeken Twentse-Achterhoekse-Kinderboeken-Avi kinderleesboek(en) Lemniscaat, Christofoor enz. Handwerkboeken-Dierenboeken-Bladmuziek-en vele andere onderwerpen!

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.