Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel jsgoodbook.


 

Rosenboom, Thomas (hertaling). Ingeleid en geannoteerd door Vibeke Roeper - HET JOURNAAL VAN BONTEKOE. Salamander Klassiek

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Rosenboom, Thomas (hertaling). Ingeleid en geannoteerd door Vibeke Roeper - HET JOURNAAL VAN BONTEKOE. Salamander Klassiek
Schrijver: Rosenboom, Thomas (hertaling). Ingeleid en geannoteerd door Vibeke Roeper
Titel: HET JOURNAAL VAN BONTEKOE. Salamander Klassiek
ISBN: 9789025303167
Uitgever: Athenaeum - Polak & Van Gennep Amsterdam 2004, derde druk
Bijzonderheid: Hardback, hardcover. Ingebonden, in kleurrijke band. Pg's. 172. Conditie: zeer goed, best
Prijs: € 9,95
Meer info Iets uit de inhoud van deze fraaie historie-beschrijving.
'Door een kruitontploffing vloogbhet schip van Willem Ysbrantsz. Bontekoe op de Indische Oceaan met ruim tweehonderd man de lucht in. Als door een wonder overleefden vierenvijftig zeelieden de explosie, onder wie schipper Bontekoe. In twee kleine bootjes moesten ze de weg vinden naar het vasteland. Dagenlang dobberden ze in de tropische zon, zonder voedsel en water. Er dreigden ruzies en velen raakten ten prooi aan apathie en wanhoop. Schipper Bontekoe trad nu op als vaderlijke en vastberaden leider van een schijnbaar hopeloze expeditie. Tot er bijna twee weken na de ramp land in zicht kwam'.

'Thomas Rosenboom, wiens hertaling misschien wel de honderdste uitgave is van dit immense populaire journaal, heeft het zeventiende-eeuwse Nederlands van Bontekoe op een natuurlijke en ongedwongen manier omgezet.' NRC Handelsblad.
Boek bekijken

jsgoodbook uit Zaltbommel

particulier

Logo jsgoodbook

Mocht u om welke reden dan ook moeite hebben met uw aankoop, neem dan allereerst contact op met de verkoper. Retournering is mogelijk, maar dan wel in en na overleg met de verkoper van het boek.
Het geleverde boek blijft eigendom van de verkoper tot het moment dat het koopbedrag op zijn bankrekening is bijgeschreven (betaling na de ontvangst; de nota is in het verzonden boek gesloten).
Wat betreft de verzendkosten zie de POSTnl-tarieven.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.