Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Kalára.


 

Penning, L. - De helden van Zuid-Afrika - Een verhaal uit de "trek" der Afrikaansche boeren uit de = Kaapkolonie naar Natal =

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Penning, L. - De helden van Zuid-Afrika - Een verhaal uit de "trek" der Afrikaansche boeren uit de = Kaapkolonie naar Natal =
Schrijver: Penning, L.
Titel: De helden van Zuid-Afrika - Een verhaal uit de "trek" der Afrikaansche boeren uit de = Kaapkolonie naar Natal =
ISBN:
Uitgever: A. Fisscher, Utrecht
Bijzonderheid: 1925. Bijna 100 jaar oud boek, met vergeelde bladzijdes. Harde kaft. Zesde druk. Kaft en band e.d. nog in goede staat.
Prijs: € 10,00
Meer info ,,De Helden van Zuid-Afrika'', beschrijft de Trek van de Boeren uit de Kaapkolonie naar Transvaal en Natal en hun strijd tegen de wrede Zoeloe-koning Dingaan.
Boek bekijken

Kalára uit Lisserbroek

particulier
Beste kopers, nadat ik uw bestelling heb ontvangen zal ik u altijd eerst een mail sturen met daarin het verzoek de verzendkosten + de prijs van het boek over te maken. De verzendkosten voor een boek dat door de brievenbus past bedragen over het algemeen € 4,25. Voor grotere/dikkere boeken geldt dat deze verzonden kunnen worden via een DHL service punt, verzendkosten rond de € 4,- euro afhankelijk van gewicht en afstand. Verzending via de pakketpost van Postnl kan ook, verzendkosten € 6,95.
Met vriendelijke groet,
Anneke van Gijzen
Boekwinkeltje Kalára
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.