Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Kalára.


 

Barr, E. - Backpack - als reizen moordend wordt

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Barr, E. - Backpack - als reizen moordend wordt
Schrijver: Barr, E.
Titel: Backpack - als reizen moordend wordt
ISBN: 9789069744995
Uitgever: Pockethuis
Bijzonderheid: 2001, 382 blz., in goede staat, bladsnedes iets vergeeld
Prijs: € 1,00
Meer info Als Tansys vriend het op het laatste moment laat afweten, vertrekt ze alleen op reis naar het Verre Oosten. Daar aangekomen voelt ze zich tamelijk bedonderd: in tegenstelling tot wat de glossys haar hebben voorgespiegeld, is Saigon een smerige en luidruchtige stad. Tansy laat zich echter niet zo makkelijk uit het veld slaan en vervolgt haar reis alsof er niets aan de hand is. Dan hoort ze dat er een moordenaar door Azie trekt, die het voorzien heeft op blonde meisjes die opvallend veel op haar lijken…

BAckpack is een satirische roman waarin Emily Barr op levendige en hilarische wijzen Tansy's relatieperikelen en belevenissen beschrijft, en daarbij een spanning opbouwt die je tot op de laatste bladzijde gevangen houdt.
Boek bekijken

Kalára uit Lisserbroek

particulier
Beste kopers, nadat ik uw bestelling heb ontvangen zal ik u altijd eerst een mail sturen met daarin het verzoek de verzendkosten + de prijs van het boek over te maken. De verzendkosten voor een boek dat door de brievenbus past bedragen over het algemeen € 4,25. Voor grotere/dikkere boeken geldt dat deze verzonden kunnen worden via een DHL service punt, verzendkosten rond de € 4,- euro afhankelijk van gewicht en afstand. Verzending via de pakketpost van Postnl kan ook, verzendkosten € 6,95.
Met vriendelijke groet,
Anneke van Gijzen
Boekwinkeltje Kalára
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.