Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Kloof Antiquariaat.


 

Wolswinkel, C.J. - De verdeling van schaarse publiekrechtelijke rechten : op zoek naar algemene regels van verdelingsrecht.

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: Wolswinkel, C.J.
Titel: De verdeling van schaarse publiekrechtelijke rechten : op zoek naar algemene regels van verdelingsrecht.
ISBN: 9789089747433
Uitgever: Den Haag : Boom Juridische uitgevers, c2013. Paperback. 855 pp. (Markt, overheid en recht, 3). Text in Dutch; summary in English. Proefschrift Vrije Universiteit Amsterdam. Conditie: als nieuw
Bijzonderheid: Conditie: als nieuw. RECHT
Prijs: € 30,00
€ 5,50
Meer info - Publiekrechtelijke rechten, zoals vergunningen en subsidies, zijn schaars als het aantal aanvragers groter is dan het aantal publiekrechtelijke rechten dat maximaal kan worden verleend. In dat geval moet de overheid aan de hand van een verdelingsprocedure - zoals een loting, een veiling of een vergelijkende toets - kiezen aan welke aanvragers wel en aan welke geen rechten worden verleend. Schaarse publiekrechtelijke rechten komen op diverse bijzondere rechtsgebieden voor, zoals het telecommunicatierecht, het kansspelrecht en het subsidierecht. Niettemin hebben deze schaarse rechten een aantal gemeenschappelijke kenmerken. In dit onderzoek wordt gezocht naar algemene regels van verdelingsrecht. Hiervoor wordt gekeken naar vraagstukken die bij elke verdeling van schaarse publiekrechtelijke rechten terugkeren. De economische verdelingstheorie biedt argumenten waarom bepaalde regels van verdelingsrecht die in bijzondere wetgeving voorkomen, kunnen worden gegeneraliseerd tot algemene regels van verdelingsrecht.
Boek bekijken

Kloof Antiquariaat

zakelijk

Kloof Antiquariaat uit Amsterdam

Logo Kloof Antiquariaat

ALLEEN VERZENDING MOGELIJK - Mailorder only.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.