Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Leesluis.


 

Diverse auteurs (zie meer info) - Hup! Sportieve verhalen uit de wereldliteratuur

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Diverse auteurs (zie meer info) - Hup! Sportieve verhalen uit de wereldliteratuur
Schrijver: Diverse auteurs (zie meer info)
Titel: Hup! Sportieve verhalen uit de wereldliteratuur
ISBN: 9789029037556
Uitgever: Meulenhoff Nederland bv, Amsterdam, 1990
Bijzonderheid: Paperback, 233 bladzijden
Prijs: € 2,50
Meer info Hup! bevat liefst 24 verhalen van 10 Nederlandse en 14 buitenlandse schrijvers over actieve en minder actieve beoefening van de meest uiteenlopende sporten.
Camilo José Cela, Jan Siebelink en Gianni Celati schrijven over volkssport nummer 1, voetballen. Minstens even populair is bij schrijvers het boksen; uit het aanbod werden voltreffers van Julio Cortázar, Bertolt Brecht en Joop Waasdorp geselecteerd. Daarnaast komen ook ogenschijnlijk bedaarder sporten zoals roeien en schaken, en buitenissiger sporten zoals bergbeklimmen, kameelracen, stierenvechten en hondenrennen aan bod.
Men zwemt de oceaan over, loopt hard door Praag, schaatst de Elfstedentocht en rijdt wielerronde na wielerronde. 'Ik kan me niet herinneren ooit met zoveel snelheid en zoveel elan een afdaling gereden te hebben als die keer,' laat Gabriel Garcia Márquez zijn drievoudig wielrkampioen van Colombia vertellen, die er ter verklaring aan toevoegt: 'Mijn fiets had geen remmen en dus zat er niets anders op dan mijn ogen dicht te doen en me langs de helling naar beneden te storten...'
Tussen ongeremde humor en heilige ernst, zinderende spanning en een ontspannen pedaaltred bewegen zich de vertellers; de sportieve personages smaken het genoegen van de triomf, de ontgoocheling van de nederlaag, proeven het zweet op de bovenlip of - staan beschouwend langs de zijlijn.
Hup! is een bundel die er mag wezen: 24 topverhalen over een onvermoeibaar onderwerp.
Boek bekijken

Leesluis uit Nuis

zakelijk

Logo Leesluis

Verzending van boeken vindt plaats na ontvangst van de betaling. Ophalen is mogelijk na afspraak.
Wij reageren altijd binnen 24 uur na uw bestelling. Heeft u binnen deze tijd geen reactie ontvangen, dan is onze mail waarschijnlijk in de spambox terecht gekomen.
We verzenden via DPD. De tarieven voor thuisbezorging bedragen € 4,15 voor brievenbuspost, € 6,00 voor pakketten tot 1 kg en € 6,25 voor pakketten van 1 kg tot 10 kg. Voor pakketten is het mogelijk om deze af te halen bij een DPD parcelshop (bij pakketten tot 1 kg bedragen de verzendkosten dan € 5,00 en bij pakketten van meer dan 1 kg bedragen de verzendkosten dan € 5,25). Boeken worden standaard naar het huisadres gezonden, wilt u liever afhalen bij een parcelshop, dan dit graag bij de bestelling aangeven. Meerdere boeken ineens kopen scheelt verzendkosten.
De verzendkosten naar België bedragen € 7,00 thuisbezorgd.
Verzendkosten naar andere landen zijn op aanvraag.
Retourneren is mogelijk binnen 14 dagen. Retourkosten zijn voor eigen rekening.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.