Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel MariusdeHooch.


 

Schellen Remco - U hoort nog van ons

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Schellen Remco - U hoort nog van ons
Schrijver: Schellen Remco
Titel: U hoort nog van ons
ISBN: 9789080789708
Uitgever: Uitgeverij Etcetera, Vlissingen
Bijzonderheid: 288 pagina's, 26 cm, illustraties, foto's
Prijs: € 24,95
€ 3,85
Meer info Omroep Zeeland bestaat 25 jaar. Een klein clubje mensen begint op 1 januari 1990 met radio-uitzendingen voor en over Zeeland. De jongste regionale omroep van het land groeit snel in aantal medewerkers en aantal zenduren. Omroep Zeeland is in 1995 de eerste Nederlands regionale omroep met een eigen website en een jaar later start de televisie. Onder druk van internet verandert er veel bij de Zeeuwse zender en de toekomst lijkt ongewis

De historie van Omroep Zeeland is ouder dan 25 jaar. In eerste vredesjaren na de Tweede Wereldoorlog wordt een regiozender voor Zeeland voor het eerst geopperd, in jaren '60 denkt men verder na en in de jaren 70 en '80 maakt de Zeeuwse Culturele Raad een concreet plan, en zet beslissende stappen. Ondanks politieke angst voor kritisch medium en een onverwachte en opvallende draai van het provinciebestuur houden de initiatiefnemers Opgeven is voor hen geen optie. Omroep Zeeland komt als laatste regionale omroep van Nederland.

De schrijver van U hoort nog van ons! Remco van Schellen', sinds 1992 aan Omroep Zeeland verbonden, eerst als stagiair daarna freelancer, en sinds 1994 als vaste kracht. Om de historie van Omroep Zeeland te achterhalen duikt hij vijf jaar lang in vele archieven, spreekt met (oud-)medewerkers, en laat zich meevoeren in feiten en emoties over successen, crises, en het dagelijks leven. Want saai is de historie van Omroep Zeeland nooit.

Etera uitgerrij.
789080 789708
Boek bekijken

MariusdeHooch uit Bolsward

particulier

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.