Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Matheuff.


 

Sovon Vogelonderzoek Nederland - Vogelbalans 2022

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Sovon Vogelonderzoek Nederland - Vogelbalans 2022
Schrijver: Sovon Vogelonderzoek Nederland
Titel: Vogelbalans 2022
ISBN:
Uitgever: Sovon Vogelonderzoek Nederland
Bijzonderheid: 2022 / 32 pagina's / tijdschrift / als nieuw
Prijs: € 0,50
€ 4,50
Meer info De Vogelbalans is een jaarlijkse uitgave van Sovon Vogelonderzoek Nederland met inzicht in de stand en trends van vogelsoorten.

Inhoud: De balans van de vogels (Steeds minder zwarte ruiters), Trends nader bekeken (Zaadetende wintervogels in de min, Landbouwveranderingen, Klimaatindicator voor watervogels, Toename warmteminnende broedvogels), Grote meeuwen het dak op: maar waar precies?, Langdurig onderzoek loont (Scholekster), De balans per leefgebied (stad, boerenland, moeras, kust, heide en bos), Ontwikkeling van telmethoden, Toen en nu: veranderingen in de afgelopen 50 jaar (Zuidwest-Drenthe en Amsterdam), Grauwe Gans: van Rode Lijstsoort tot lastpak, Taigarietgans wordt een dwaalgast, Grote veranderingen bij boerenlandvogels, Van hier tot ginder: decennialang tellen in het overwinteringsgebied, Pieken en dalen bij sterns, Verrassend: snel inspelen op veranderingen, Verrassend: insecten en insecteneters, Iedere soort jaarrond en overal, en nog veel meer.
Boek bekijken

Matheuff uit Zetten

zakelijk

Logo Matheuff

Enkele natuurtijdschriften en allerlei boeken: romans, biografieën, kookboeken, studieboeken, kinderboeken, reisverhalen, bladmuziek en nog veel meer. In het Nederlands, Engels, Spaans en Duits. In de meeste gevallen geldt: hoe duurder, hoe beter de staat en hoe groter. Uitgezonderd zijn de laaggeprijsde boeken die niet in een brievenbuspakket passen: om de hogere verzendkosten voor u te compenseren, hebben wij de vraagprijs naar beneden bijgesteld.
Let op: wij verzenden alleen in Nederland.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.