Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Maverick.


 

Evert Santegoeds - Beatrix 70 welbestede jaren. De momenten die zijzelf nooit zal vergeten.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Evert Santegoeds - Beatrix 70 welbestede jaren. De momenten die zijzelf nooit zal vergeten.
Schrijver: Evert Santegoeds
Titel: Beatrix 70 welbestede jaren. De momenten die zijzelf nooit zal vergeten.
ISBN: 9789085196402
Uitgever: Foreign Media Group
Bijzonderheid: 2008, 126 pagina’s, hardcover. Conditie: uitstekend, als nieuw.
Prijs: € 3,95
Meer info Op 31 januari 2008 is het precies zeventig jaar geleden dat Koningin Beatrix in Soestdijk ter wereld kwam. Al sinds haar geboorte is zij de meest gefotografeerde vrouw van Nederland. Haar jeugd, verlovingstijd, huwelijk, moederschap en natuurlijk sinds 1980 haar regeringsperiode zijn steeds door een leger fotografen op de voet gevolgd.
Hoewel deze uitgave uiteraard de vele momenten uit haar leven laat zien, die voor iedereen herkenbaar zijn, heeft Evert Santegoeds daarnaast een aantal opmerkelijke portretten geselecteerd, net even iets anders.
Zo is er bijvoorbeeld het portret van de zwangere Juliana met een ontblote arm, in die tijd streng verboden. Of een foto van een zeer ernstig auto-ongeluk van prins Bernard vlak voor Beatrix’ geboorte. "Het had maar een haartje gescheeld of ze had haar eigen vader nooit gekend."
Dat Claus zelf ook wel raad wist met zijn fotocamera blijkt uit een bijzonder sfeershot met weloverwogen camerastandpunt van Beatrix met Willem-Alexander in de kinderwagen.
Evert Santegoeds, royaltyspecialist en hoofdredacteur van weekblad Privé, zocht de foto’s in de koninklijke archieven van hof- en persfotografen.
Boek bekijken

Maverick uit Gorinchem

particulier

Logo Maverick

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.