Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel mind@work.


 

Coebergh, Piet Hein en Cohen, Edi - Grenzen aan transparantie

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Coebergh, Piet Hein en Cohen, Edi - Grenzen aan transparantie
Schrijver: Coebergh, Piet Hein en Cohen, Edi
Titel: Grenzen aan transparantie
ISBN: 9789047002840
Uitgever: Business Contact
Bijzonderheid: 2009, 222pp, paperback, zo goed als nieuw
Prijs: € 3,50
€ 3,85
Meer info bevat lietratuurlijst

De wereld lijkt steeds transparanter, maar die transparantie - in vrijheid van meningsuiting , privacy, fatsoen , bedrijfsstrategieƫn en verwante Thema's - krijgen we niet voor niets. Hoe open willen en kunnen we zijn? Wat betekent transparantie voor onze samenleving? En kunnen we met alle benodigde informatie overweg?
Deze en andere vragen stelden Piet Hein Coebergh en Eddie Cohen aan vooraanstaande experts uit de politiek , wetenschap , journalistiek , overheid en het bedrijfsleven. Sommige menen dat meer transparantie dwingt tot het democratiseren van kennis, en dus dan macht. Dat bevordert de emancipatie, het onderling vertrouwen en maatschappelijke zekerheden. Anderen stellen dat de eis van transparantie juist een verstikkend juridisch doolhof oplevert dat onderling wantrouwen cultiveert en leidt naar een orwelliaanse samenleving. De gesprekken leren dat grenzen aan transparantie vooral individueel bepaald zijn. Deze bundel bevat persoonlijke gedreven betogen die een waardevolle bijdrage leveren aan het publieke debat over dit actuele onderwerp.
Boek bekijken

mind@work uit Den Haag

particulier

Logo mind@work

Omdat mijn boekenkast overvol begint te raken, moet ik helaas afscheid nemen van een aantal boeken. Vooral op het gebied van faciliteren, verandermanagement, management, visie, leiderschap en (politieke) besluitvorming. En natuurlijk veel verwijzingen naar viervoudige modellen.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.